BECKER, KENDİ EVİNDEKİ EN KRİTİK MAÇINDA…

BECKER, KENDİ EVİNDEKİ EN KRİTİK MAÇINDA…

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni lider tamamlayan ve adım adım Süper Lig’e ilerleyen Bornova Becker, dörtlü final grubunun beşinci maçında kendi evinde Çankaya Üniversitesi’ni konuk ediyor.

 

26 Mayıs Cuma (yarın) saat 14:00’de Bornova Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak müsabakaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanan Becker, son iki maçını kazanarak şampiyonluğunu ilan etmeye hazırlanıyor.

Grubun ilk maçında Kırçiçeği Bodrum’u kendi sahasında 58-44 yenen, ikinci maçta Çankaya Üniversitesi’ni deplasmanda 70-65 mağlup eden Bornova Becker Spor; son iki maçında kendi sahasında Orman Gençlik’e ve deplasmanda Kırçiçeği Bodrum’a şanssız şekilde mağlup olmuştu.

Bornova Becker Spor Başkanı Volkan Kebir, sezon başından itibaren oynanan 42 maçta kendi sahalarında tek mağlubiyetleri olduğunu hatırlattı. Yarın oynanacak Çankaya Üniversitesi ve 30 Mayıs Salı günü Ankara’da Orman Gençlik müsabakalarını kayıpsız atlatarak şampiyonluklarını ilan edeceklerini vurgulayan Kebir, “Hepsi birbirinden kıymetli oyuncularımıza güvenimiz, onların da kazanacaklarına inançları tam. Geçen yıl Mersin Basketbol Kulübü’nü Süper Lig’e taşıyan Murat Alkaş da yeni antrönörümüz olarak yarınki müsabakada ilk kez takımın başında sahaya çıkacak. Bu kan değişiminin takımımıza yeni bir motivasyon kazandırdığını görmekten mutluyuz. Özellikle kendi sahamızda oynadığımız son maçta İzmirliler’den büyük destek görmüştük. Çankaya Üniversitesi maçımızda da aynı desteği görmek istiyoruz.” dedi.

Çift devreli lig usulüne göre oynanan finallerde Bornova Becker Spor, iki galibiyet ve iki mağlubiyet ile üçüncü sırada bulunuyor. Grubun ilk iki takımı, gelecek yıl Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele etme hakkı kazanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.