Becker Türkiye'de Yazganoğlu ile yeni dönem

Becker Türkiye'de Yazganoğlu ile yeni dönem

“YENİ YÖNETİM STRATEJİMİZLE SEKTÖRDEKİ İDDİAMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ. ALMAN KALİTESİNİ TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINA GÜVENLE ULAŞTIRIYORUZ.”

Dünyanın önde gelen tüp motor ve otomasyon sistemleri üreticisi Becker Antirebe Türkiye’nin yeni Genel Müdürü, sektörün deneyimli isimlerinden Erdinç Yazganoğlu oldu. 

2009 yılından bugüne yüzde yüz yabancı sermayeli şirket yapılanmasıyla Türkiye operasyonunda yer alan Becker, Yazganoğlu’nun yönetiminde yüzde yüz müşteri memnuniyetini hedef alan bir yönetim ve pazarlama stratejisini uygulamaya başladı. 

Becker’in 1921 yılında başlayan üretiminin 97 yıldır kesintisiz devam ettiğine dikkat çeken Erdinç Yazganoğlu, Türkiye’de yaşanan büyümede Alman markasına duyulan güvenin etkili olduğunu söyledi. Göreve gelmesi ile birlikte şirkette yeniden yapılanma sürecinin başlatıldığını söyleyen Yazganoğlu, müşteri memnuniyetinin sağlanması ve şirketin iyileştirmeye açık alanlarının belirlenmesi amacıyla, tüm operasyonlarına Toplam Kalite bilincini egemen kılmak istediklerini belirtti. 

100 YILLIK BİRİKİM 

Becker’in bugünkü başarısının altında yüzyıla yaklaşan birikimi, Ar-Ge ve inovasyon kapasitesi ile pazarlara hızlı yayılım stratejisinin etkisinin büyük olduğuna dikkat çeken Yazganoğlu, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Türkiye operasyonumuz yeni dönemde organik büyümeye dayanan, müşterisini velinimeti olarak gören, Alman kalitesi ve güvenini ülkenin her noktasına güvenle ulaştırabilen bir strateji üzerine inşa ediliyor. Ürünlerimizin kalitesini müşteri odaklı yaklaşımlarımız ile birleştirerek Becker ile çalışmanın ayrıcalığını herkese yaşatmak istiyoruz. Müşteri memnuniyetini esas alan hizmet yaklaşımımız ve ürün kalitemiz ile yapı otomasyonu sistemlerinde ülke genelinde en çok tercih edilen marka olmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak için tüm ekibimizle birlikte yoğun bir mesaiye başladık” 

KİMDİR? 

1973 yılında Almanya’nın başkenti Berlin’de dünyaya gelen Erdinç Yazganoğlu,  Anadolu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu.  2003 yılında kurduğu ER-YA Mimarlık ve Dış Ticaret şirketi ile pek çok şirkete endüstriyel otomasyon ve bina otomasyon projelerinde; fizibilite, proje, planlama ve uygulama hizmetleri veren Yazganoğlu, 2018 yılı itibarıyla Becker Türkiye’nin yeni Genel Müdürü oldu. Sektörde yürmi yılı aşkın deneyimi bulunan Yazganoğlu; çok iyi derecede Almanca ve İngilizce biliyor, evli ve bir çocuk babası… 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.