Bedenini Değiştiren Dünyasını Değiştirir

Bedenini Değiştiren Dünyasını Değiştirir

Mevlüt İşleyen yazdı: Bedenini Değiştiren Dünyasını Değiştirir

Değerli okurlar aklınıza gelebilecek tüm fitness ve sağlık dergilerini unutun.

Size gerekli olan sizleri anlayan hedeflerinize ulaşmanız için doğru, pratik ve hızlı yöntemler sunan bilgiler.

Her zaman aklınıza gelen şu sorunun cevabını sormaya bile çekindiğimiz bu devirde artık aklınızdaki soruları sormadan cevapları sunan sizler empati kuran bir hocanız var.

Şu sorular ile başlamaya ne dersiniz “Ben de iyi bir fiziğe sahip olabilir miyim?”

Evet kesinlikle olabilirsin değerli okur çünkü herhangi bir özrü, engeli ve ciddi sağlık problemi olmayan binlerce kadının ve erkeğin harika bir fiziğe sahip olduğunu kendi programlarımla tecrübe ettim.

"Peki gerçekten nereden başlamalıyım?"

Öncelikle ne istediğinizden emin olun, karar verin ve eyleme geçin. Spor sadece fiziğinizi, görünüşünüzü değil dünyanızı değiştirecek.

“Peki spor yapmak, sağlıklı görünmek gerçekten çok zor ve pahalı bir şey mi?”

Hayır kesinlikle değil.

Göründüğünün aksine sağlıklı beslenmek, yüksek fiyatlı diyet ürünleri ile bütçenizi yormak değildir; aksine sağlıklı beslenmek sağlıksız beslenmekten daha da ucuzdur.

Bunun en büyük sebebi artık tüm öğünlerinizi evde yapmaya başlayacaksanız. Ayrıca pahalı spor salonlarında sahuna havuz keyfi sürmek değil, optimum ihtiyaçlarınızı karşılayan, ulaşımda sizleri zorlamayacak, ihtiyacınız olan makinelerin bulunduğu spor salonları gayet hedefinize ulaşmanızı sağlayacak.

Sizlere belki de hiç bir hocanın başlangıçta tavsiye etmeyeceği cümleleri kuracağım; çünkü ben sizleri anlayarak yazılarımı yazacağım gerçekten uzaklaşmak sizi hedefe ulaştırmaz; bilakis benim için gerçek sizlerin mesleğine, spor geçmişinize, sağlık problemlerinize göre beslenme tüyoları vermek.

Şöyle örneklendirecek olursak

şekere bu kadar düşkün dünya dinamiğinde hayatınıza tatlandırıcıyı sokun. Bu yanıltıcı stevia tarzı gıdalar sizi psikolojik olarak iyi hissettirecek ve katı diyetler ile çabuk pes edilen planlardan uzak duracak, hedefinize giderken hayattan zevk alacaksınız.

Şekeri hallettiğimize göre sizlere tuzsuz yemek yememelisiniz desem ne dersiniz?

Tuz doğru gramaj ile hayatımızda olmalı. Paket tuz kullanın, günlük aldığınız tuz miktarını hesaplayarak öğünlere bölün.

Hem yemeklerden zevk alın hem de hedeflerinize bir adım daha atın. Yetmediyse değerli okurlar sizlere her hafta sunacağım bu bilgileri deneyin göreceksiniz sonuç hep aynı ezbere yaşanmadan hayatın tadını çıkararak sağlıklı bir görüntüye kavuşmak için ben her zaman buradayım.

Sevgi ile kalın.

whatsapp-image-2023-03-23-at-14-41-38.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum