Belediye Başkanı, taciz iddiasıyla gözaltına alındı

Belediye Başkanı, taciz iddiasıyla gözaltına alındı

Partisinden ihraç edilecek...

Bolu’nun Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi’nin Belediye Başkanı Saim Çevik, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma iddiasıyla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla gözaltına alındı. AK Parti İl Yönetimi Çevik’i kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti. 

20171018aw200923_01.jpg

İddiaya göre işe girmesinde yardımcı olması için Bolu’ya gelen Tuğba Duman isimli kadınla Bolu’da buluşan Saim Çevik, daha sonra bir otelin restoranına kadınla beraber yemeğe gitti. Kadın otelde fazla alkol alınca evde üvey babası olduğunu ve kendisine kızacağını söyleyerek Taşkesti’ye dönmek istemedi. Başkan Çevik ise kadını Postane Caddesi’nde bir akrabasının evine götürdü. Kadını eve yerleştirdikten sonra lavaboya girdiği sırada Duman evin balkonundan aşağı atladı. Lavabodan çıkınca evde kadını göremeyen Başkan, balkondan dışarı baktığında Tuğba Duman'ı yerde yatar vaziyette gördü.

Aşağıya inen Çevik kadını tekrar eve çıkardıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kadın ise Çevik’in evden ayrılmasının ardından dışarı çıkarak çevredeki vatandaşlara tacize uğradığını söyleyerek polis aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri ifadesini almak üzere kadını karakola götürdü. Tuğba Duman, kendisini taciz ettiğini iddia eden Başkan Saim çevik’ten şikayetçi olduğunu söyledi. Taşkesti Belediye Başkanı Saim Çevik “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” iddiasıyla gözaltına alarak ifadesinin ardından adliyeye sevk etti.

Dün gece toplanan AK Parti Bolu İl Yönetimi Taşkesti belediye Başkanı Saim Çevik’i kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.