Bergama'da 23 Nisan kutlamaları tüm hafta sürecek

Bergama'da 23 Nisan kutlamaları tüm hafta sürecek

Bergama Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm hafta boyunca bir dizi etkinliklerle kutlayacak.

Haftanın başından itibaren yapılan kutlamalarla Bergamalılar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı dolu dolu geçiriyor. Bergama Belediyesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Çocuk Korosu’nun 22 Nisan Pazartesi gerçekleştirdiği “23 Nisan Özel Konseri” büyük bir beğeni ve coşkulu kalabalıkla gerçekleşti.

Bergama Kaymakamlık Tören Alanı’nda saat 09.45’te Çelenk Sunumu ile başlayan, Bergama Kaymakamlığı ve Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104. Yıl Dönümü Kutlama Programı Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda anasınıfı öğrencileri ve özel eğitim sınıfı öğrencilerinin gösterileri, ilçe geneli liseler arası “Egemenlik ve Geleceğimiz” konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan eserin okunması ve halkoyunu gösterileri gerçekleşti. Ortaokullar arası “Egemenlik ve Geleceğimiz” konulu şiir yarışmasında birinci olan eserin okunmasının ardından ilkokul öğrencilerinin ritim gösterisi ve halkoyunu gösterisi ile son buldu.

image0.jpeg

ZEYTİNPARK’TA BULUŞACAĞIZ

Belediyemizin düzenlediği ‘23 Nisan Çocuk Şenliği’ programı Cumhuriyet Meydanı ardından Zeytinpark’ta devam etti. Şişme Oyun Parkları’nın kurulduğu alanda, Çocuk Müzikali, Sportif Etkinlikler, Sihirbaz Gösterimi, Animasyon Gösterileri gerçekleşti. Yüz boyama, balon, pamuk şeker ve patlamış mısırın olduğu etkinlikler ile çocuklarımız doyasıya eğlendi.

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİN GÖSTERİLERİBERGAMA KÜLTÜR MERKEZİ’NDE

23 ve 26 Nisan tarihleri arasında Bergama Kültür Merkezi’nde ilkokul öğrencilerinin gösterileri saat 19.00’da gerçekleşecek. Halk oyunları ve müzikli gösterilerin olacağı Bergama Kültür Merkezi’nde 7’den 77’ye herkes coşacak. 24 Nisan Çarşamba günü yine Bergama Kültür Merkezi’nde ’23 Nisan Çocuk Resimleri Sergisi’ de olacak.

NASRETTİN HOCA ÇOCUK TİYATROSU 27 OCAK’TA

Bergama Belediyesi Kültür Merkezi etkinliklerimizde de 27 Nisan’ı çocuklarımıza ayırdık. 2 seans oynanacak tiyatroda Nasrettin Hoca oyunu sahne alacak. 12.30’da sadece öğrencilere özel olacak gösterim sonrası 14.30 seansında isteyen veliler katılım gösterebilecek.

image2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.