Bergama'ya tecrübeli başkan Dr. Sadık Doğruer!

Bergama'ya tecrübeli başkan Dr. Sadık Doğruer!

Arif Çayan yazdı; Bergama'ya tecrübeli başkan Dr. Sadık Doğruer!

Siyasetin her zaman karışık olduğu kabul edilebilir de yaklaşan yerel seçimler ve İzmir’in hallerini düşününce siyaset ve önümüzdeki seçim de bir o kadar karışık.

Hangi tarafın karışık olduğunu yazmaya bile gerek görmüyorum, ne kadar karışık olduğuna, neden karışık olduğuna, nasıl çözüleceğine ve nasıl sonuçlanacağına dair herkesin bir fikri, bir düşüncesi ve sonucu var.

Bu kadar karışık siyasetin içinde önümüzdeki yerel seçimlere rahat giren neresi derseniz; İzmir’de direkt ‘Bergama’ derim.

Neden derseniz, nedenleri o kadar çok ki, nereden başlayayım diye düşünmek gerekir.

Kınık Belediye Başkanlığı yapan Dr. Sadık Doğruer, partisi AK Parti tarafından Bergama’dan belediye başkan adayı gösterildi.

Başkan Doğruer’in Bergamalı olduğunu düşünürseniz, Başkan Doğruer’in belediyecilikte haklı ve yerinde bir tecrübeyi de Kınık’ta gösterdiğini düşünürseniz, Bergama’nın yerel seçimlere neden bu kadar rahat girdiğini anlarsınız.

Başkan Dr. Sadık Doğruer, Başkan Adayı Sadık Doğruer!

Kınık’ta 2019 seçimlerinden bu yana nelerin değiştiğine, Kınık’ın başkanları Doğruer ile neler yaşadığına şöyle geriye doğru gidip arşivlerden baktığınızda da bu tecrübeyi rahatlıkla anlarsınız.

Gelinen noktada Bergamalı Dr. Sadık Doğruer’e, bir de tecrübesini eklerseniz, yaptıklarını eklerseniz, yapacaklarını eklerseniz, vizyonunu, Bergama’ya bakışını eklerseniz daha da iyi anlarsınız.

İzmir’in diğer ilçelerinde neyin, ne olacağı konusunda çok şey konuşulurken siyaset kulislerinden konu Bergama’ya geldiğinde, her şey tıkırında, daha neler olabilir diye bir düşünce de ister istemez aklınızın bir köşesine takılıyor.

Başkan Dr. Sadık Doğruer, Kınık’ta, Kınıklılarla birlikte yaşamaktan ve çalışmaktan tabi ki mutluydu.

Onlarla birlikte Kınık’ta birçok şeyi başardı ve yaşattı.

Şimdi sıra doğduğu şehir Bergama’ya geldi.

Başkan Dr. Doğruer, Başkan Adayı Dr. Doğruer, şimdi doğduğu topraklara, o topraklarda insanlarına hizmet etmek, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve güzelleştirmek için yola çıktı.

Geçmişten koca bir tecrübeyle, elinde koca bir yetkiyle, aklında büyük projelerle.

Bu kadarı da Bergama için seçimleri daha huzurlu, daha keyifli, daha güvenli karşılamalarına, geçirmelerine yetiyor da artıyor.

Darısı gelecekte tüm ilçelerin başına!

img-1858.jpeg

img-1863.jpeg

d.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.