BERNA ERGİN AJANS'TAN YENİ YILA MERHABA PARTİSİ

BERNA ERGİN AJANS'TAN YENİ YILA MERHABA PARTİSİ

BERNA ERGİN AJANS, YENİ YILI AJANS ÜYELERİ İLE FRATELLİ LA BUFALO’DA KARŞILAYACAK...

Yeni nesil Napoli mutfağının ve gurme pizzasının en iyi yorumcusu Fratelli La Bufala Mavibahçe AVM'de 14 Aralık Çarşamba Akşamı düzenlenecek olan olan kokteyle tüm Berna ergin ajans ajans üyeleri, anne ve çocuklar, melek bebekler, anneanne, dedeler,büyükbaba,babaanneler, her yaştan ve Ege bölgesinden tüm kayıtlı üyeler katılacak.

BERNA ERGİN Ajans ve Fratelli La Bufalo tarafından 14 Aralık Çarşamba akşamı Mavibahçe’de düzenlenecek olan “Yeni Yıla Merhaba Partisi ve Çocuk Defilesi” için önkayıtlar başladı. Çocuklarınızın 1 adet fotoğrafı ile yaş bilgilerini 0 530 515 92 12 ve 0532 413 43 03 numaralı telefona göndermeniz yeterli.

cocuk-defile.jpg

BERNA ERGİN AJANS YENİ YÜZ ÇOCUKLARI DEFİLESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI...

Sahneye çıkacak ve ünlü markaların kostümlerini tanıtacak olan çocuklar gelenlere görsel bir şölen yaşatacaklar. Noel anne ve noel baba kıyafeti giyen bebekler de organizasyona renk katacak.

Defileden sonra yapılacak” yeni yıla merhaba partisi” ile renklenecek olan organizasyonun ev sahibi Berna Ergin “İzmir’de oturan tüm çocuklu aileleri ve yakışıklı ve güzel gençlerimizi bu etkinliğimize davet ediyoruz” diye konuştu.

DEFİLEYE SAYILI GÜNLER KALA, BENİMDE ÇOCUĞUMA ANI OLSUN DİYEN ANNELERİN BAŞVURULARINI BEKLİYORUZ...WhatsApp Başvuru: 0530 515 92 12 / 0532 413 43 03

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.