Berrin Direk: "Çocukluğumda hayalini kurduğum her şeyi yaşıyorum"

Berrin Direk: "Çocukluğumda hayalini kurduğum her şeyi yaşıyorum"

Röportaj: Sibel Akar

Sibel AKAR : " Merhabalar Berrin Hanım. Bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz? "

Berrin DİREK : " 1993 Kadirli doğumluyum. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro kamera önü diksiyon doğaçlama eğitimleri aldım . Sonrasında modellik okulunda fotomodellik üzerine eğitimler aldım. Kosgeb'de genç girişimcilik eğitimi aldım ve hafta sonları İngilizce eğitimleri almaktayım. Aşkın Bedeli, Deli Kız TV filminde oynadım . Profesyonel anlamda modellik yapmaktayım."

19204655_319376831831056_716277790_o.jpg

Sibel AKAR : " Önce "Aşkın Bedeli" ardından da "Deli Kız" filmleriyle gönüllerde taht kurdunuz. Şimdi de mankenliğe yöneldiğinizi duyduk. Bundan sonraki sanat hayatınızda sadece mankenlik mi olacak? Oyunculuğa devam edecek misiniz?"

Berrin DİREK : " Modellik benim vazgeçilmezim fotoğrafa olan tutkum ifade edilemez.yeni şeyler üretmeyi seviyorum.aktif bir bayanım.sanatta hangi alanlarda yeteneklerim varsa o yetenekleri icra etmek isterim."

1-228.jpg

Sibel AKAR : "Dikkat çeken bir fiziğiniz ve güzelliğiniz var. Bunun bir sırrı var mı? Varsa bizimle de paylaşmak ister misiniz? "

Berrin DİREK : " O yönde çok sorular geliyor 'formunuzu nasıl koruyorsunuz? Spor yapıyor musunuz? ' diye. Aslında formumu korumak için ekstra bi çaba göstermiyorum müthiş enerjisi olan bir bayanım çok enerjik olduğumu söylerler.  Vücut yapım da ruhumun etkisiyle yemiş olduğum besinlerden büyük anlamda etkilenmiyor. 36 beden vücuda sahibim. Mini kendini gösteren görseli ön plana çıkaran kıyafetler giymeyi  seviyorum. Kıyafetleri de taşıyabildiğimi düşünüyorum. Kişi kendine yakışmayanı tercih etmemeli,  fizik yapısına göre kıyafetler tercih etmeli."
                                                                   2-217.jpg                                                                                    
Sibel AKAR : " çoğu insan meslek konusunda hayalindeki mesleği yapmıyor. Sizin hayalinizde sanat mı vardı yoksa farklı bir meslek mi? "

Berrin DİREK : " Allah nasip etmeyeceği bişeyin hayalini kurdurmazmış . Ben çocukluğumda hayalini kurduklarımı şimdi birebir yaşıyorum. Çocukken de barbie bebeklere kıyafetler diker onları kombinler kendim özenerek giydirirdim. Arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda çeşitli modelist pozlar verirdim. Hayal etmiştim bir gün gerçek olucakmış gibi bu hayali kalbimde taşıdım ve gerçek oldu. İstanbul aşığıydım. Memleketteyken hayalim bir gün büyüyecek İstanbul'a yerleşecek İstanbul'da sanat sektörüyle iç içe olucaktım bunu sol yanımdan tüm bedenime kadar hissettim ve yaşadım. Çocukluk hayalimi gerçekleştirmiş olmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanlar ne olursa olsun hayal kurmalı hayal insanı zenginleştirir güçlendirir ve çabalayınca gerçek bile olabilir." 

3-183.jpg

Sibel AKAR : "Sanat ve mankenlik konusunda size destek çıkan birileri oldu mu? "

Berrin DİREK : " Sanat konusunda annem sağolsun her zaman arkamda destekçimdi.  Onun dışında arkadaşlarım tabi ki de yeteneklerimin farkındaydı. Yeteneklerimin farkında olduğum için, annem dışında diğer aile büyüklerimi karşıma aldım hiç kimseyi dinlemeden inandığım doğru bulduğum. Mutlu olduğumu hissettiğim severek yaptığım bir yola çıktım.istanbula eğitimlere de annemin büyük desteğini alarak geldim. İnandığım ve bana inanan kimseyi yarı yolda bırakmadım."

4-144.jpg

Sibel AKAR : " Bundan sonraki hayatınızda yapmak istediğiniz farklı bir şeyler var mı?  Varsa nedir? "

Berrin DİREK : " benim gibi aktif bi bayanın yapacağı başka şeyler olmaz olur mu içimdeki enerjiyi işime   vericem. KOSGEB'den aldığım eğitimler, girişimci ruhumla, ruhuma  hitap eden moda sektöründe sanatsal çalışmalar yaparak girişimde bulunmayı düşünüyorum. İşletme kurarak hayatımın daha da aktif olmasını iş kadını kimliğimle de konuşulmak isterim."

5-063.jpg

Sibel AKAR : " Son olarak sanat ile uğraşan sevenlerinize ve okuyucularımıza anlatmak istediğiniz bir şeyler var mı?  "

Berrin DİREK : " Sanat bambaşka bi duygu, bir aşk olarak görmeli insanlar. Sevdiği, kendisine yakın gördüğü, benimsediği işte başarılı olur. Kendisine verdiği enerji de çevresine yayılır. Pozitif düşünülmeli güzel şeyler olması için hangi alanlarda başarılı ise o alanda çalışmalı daha çok bilgiye ulaşmak için çabalar göstermeli kendisine kişisel bilgisel olarak araştırmalar yapmalı , bilen insanlara danışıp daha fazla öğrenme isteği olmalı, her geçen gün yaptığı işe bir yenisini daha eklemeli,yaratıcı kıvrak zekaya sahip olmalı. En iyi bildiğim hiç birşey bilmediğim misali araştırma geliştirme ve uygulama metodu."

Sibel AKAR : "Boş zamanlarınızı nasıl değerlendirirsiniz ?"

Berrin DİREK: " Pozitif karakterim var güne erken başlamak beni zihinde kılar. Her sabah kahvaltıdan sonra türk kahvemi içerim, arada kahveme kakule katarım, pozitif enerjisi bol olan aktif girişimci bir bayanım. İnsanları hayatı doğayı seven sıcakkanlı biriyim. Bakıma büyük önem veririm. Bol köpüklü jakuzi  kenarına kokulu mum koyar, papatya, gül, yaprakları, müzik eşliğinde meyve kokteylimi hazırlar keyfe dalarım. Hafta sonları Bebek'te Boğaz'a nazır pazar brunchlarını kaçırmamaya dikkat ederim . İstanbul'u Boğaz'ı denizi ve yosun kokusunu seviyorum. Boş vakitlerimde bol bol arkadaşlarımla gezer yeni mekanlar keşfederim. Favori mekanım Bebek ."    

6-026.jpg    

Sibel AKAR : " En sevdiğiniz renk?"                

Berrin DİREK: "  Benim aşkım kırmızı. Aşkın, tutkunun, kanın, en önemlisi "bayrağımızın" rengi." 

Sibel AKAR : "Olmazsa olmazlarınız? "
                                                                                                          
Berrin DİREK:  "Siyah saç, kırmızı ruj, kırmızı oje ve topuklu ayakkabılarım."
                                                                               
Sibel AKAR : " Nasıl erkeklerden hoşlanırsınız?"

Berrin DİREK : "Dürüst,romantik,kültürlü,elit,çağdaş, güvenilir, aşk kokan duygusal erkeklerden hoşlanırım."

Sibel AKAR : " Aşka inanır Mısınız?"   
                                                   
Berrin DİREK : " Kesinlikle. Son zerreme kadar aşk kadınıyım.!"

Sibel AKAR : " Bizimle bu keyifli röportajı gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ederim. Bundan sonraki hayatınızda başarınızın katlanarak çoğalması dileği ile..."

Berrin DİREK : " Ben sizlere magazin ailesi olarak teşekkürler ederek çalışmalarınızı takip ediyor tebrik ediyorum . Sizlere sanat dolu seneler temenni ediyorum esenlikle kalın."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum