Beşiktaş Arda ve Fatih'i Resmen Transfer Etti!

Beşiktaş Arda ve Fatih'i Resmen Transfer Etti!

Beşiktaş'ın takibe aldığı Arda ve Fatih artık resmen kara kartalda!

Medyaege / Oğuz Can Demirören - Bir süredir Beşiktaş'ın takibinde olan Serintepe Kanderesporlu minik futbolcular Arda Açık ve Fatih Kılıç, Beşiktaş'ın Fulya tesislerinde 10 gün boyunca ağırlanmıştı. Burada kaldıkları süre boyunca kendilerini bir defa daha kanıtlayan küçük futbolcular için Beşiktaş resmen kulüplerine başvuruda bulunarak Serintepe Kanderespor'dan iki küçüğü istedi.

İki kulüp arasında süren bir haftalık görüşme sürecinin ardından Beşiktaş, her iki çocuğun da ikamet, konaklama, eğitim ve diğer tüm masraflarını karşılayacağını belirtti. Süreç içerisinde aileyle buluşma, yol masrafları ve kulübe ödenecek tutar gibi miktarlarda anlaşılmasının ardından her iki çocuk da Beşiktaş formasını giyecek olmanın gururunu yaşamaya başladı.

Amacımız büyük takımlara oyuncu vermeye devam etmek

Konuyla ilgili konuşan Serintepe Kanderespor'un antrenörü Yasin Güleryüz şu ifadeleri kullandı: "2006 doğumlu Arda Açık ve Fatih Kılıç altyapımızdan yetiştirdiğimiz 2 oyuncumuz olup bu oyuncularla Beşiktaş takımı ile eğitim konaklama gidip gelme aile ile iletişim kurma gibi ihtiyaç durumları hariç Kanderespor 20 bin lira karşılıgında anlaşmış bulunmaktayız. Ayrıca sezon sonu 2 U16 oyuncumuz daha BJK kadrosuna katılabilir bu da sporcuların takibinden sonra karar verilecek olup çalışmalarımız oyuncu yetiştirmeye yönelik olmaya devam edecektir. Gururluyuz kulüp dev biradım daha attı geleceği için sporcuları için ve diğer yetiştirdiğimiz çocuklarımızın yolunu açabilmek için."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.