Beşiktaş'ın yeni transferi bugün geliyor!

Beşiktaş'ın yeni transferi bugün geliyor!

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak için çaba gösterdiği Domagoj Vida’ya bugün kavuşacak.

Sağlık kontrolünden geçirilecek olan 28 yaşındaki stoper, yarın kendisini 4,5 yıllığına Kartal yapacak imzayı Vodafone Park’ta atacak.

5245160.jpg
Son 2 sezondur Domagoj Vida’yı Ukrayna Premier Lig ekibi Dinamo Kiev’den koparmaya çalışan Siyah- Beyazlılar, bu amaçlarına geç de olsa ulaşmıştı. Hırvat futbolcunun 31 Aralık 2017 yılında sona erecek sözleşmesini göz önünde bulundurarak 28 yaşındaki stoperle 1 Ocak 2018 itibariyle 4,5 yıllık kontrat imzalayan Beşiktaş, yeni transferine bugün kavuşacak. Dubai tatilini bitirmesinin ardından soluğu ülkesi Hırvatistan’da alan tecrübeli futbolcu, bugün İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçecek. Eşi Ivane Gugic’le birlikte İstanbul’daki yeni evlerine yerleşecek olan başarılı oyuncu, yarın sabah saatlerinde ise soluğu Vodafone Park’ta alacak.

Bu akşam saat 17:00'de Atatürk Havalimanı'na inecek olan Vida, yarın sağlık kontrolünün ardından resmi sözleşmeye imza atacak. Hırvat stoper, resmi imzaların atılmasının ardından da akşam saatlerinde takımın Antalya'daki kampına katılacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.