Beşiktaş'ta 3. Yıldıza 3 Yıldız

Beşiktaş'ta 3. Yıldıza 3 Yıldız

Süper Lig'de emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Siyah-Beyazlılar'da Başkan Fikret Orman ve ekibi, bir yandan da yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor.

Beşiktaş yönetiminin hedefi; şampiyonlukla beraber gelecek üçüncü yıldızı, üç süper transferle süslemek... Bu sezonki kadroyu büyük oranda koruyacak olan Siyah-Beyazlılar, stoper, kanat ve forvete bir futbolcu almayı planlıyor. Beşiktaşlı taraftarlar, sezon başında Wolfsburg'a giden Mario Gomez'in yeniden geri dönmesini istiyor. Alman yıldız da dönmeye sıcak bakıyor. Ama yönetimin listesinin son sıralarında yer alıyor.

GOMEZ İSTERSE, TABİİ Kİ GÖRÜŞÜRÜZ
Kara Kartal, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde tek mağlubiyetle gruptan çıkamamıştı. Siyah-Beyazlı yöneticiler, "Gelecek sezon gruptan çıkmamız gerekiyor. Hedefimiz bu olmalıdır. Transferleri de bu yönde yapacağız. Tabii ki Mario Gomez geri dönmek isterse görüşürüz... Ama Gomez'den daha iyi bir forvet almak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız sürüyor" sözleriyle müjdeyi verdi. Siyah-Beyazlı yönetimin golcü listesinde Mario Mandzukic, Carlos Bacca gibi isimler bulunuyor... Ara transfer döneminde istenen Mario Mandzukic, sezon sonunda görüşmek için Beşiktaş yönetimine söz verdi.

CANER ERKİN'İN TAPUSU ALINACAK
Forvet dışında stoper transferi için de kolları sıvayan Orman ve ekibi, Marcelo'dan daha iyi bir oyuncu arıyor. Kanat bölgesinde ise Quaresma, Babel ve G.Töre'nin yeri garanti... Bir isim daha almak isteyen Siyah-Beyazlı yönetim, F.Bahçe'de kiralık oynayan Jeremain Lens'i listesine aldı. Sezon sonunda Premier Lig ekibi Sunderland'le masaya oturulacak.Ayrıca Caner Erkin'in tapusu kısa süre içinde alınacak. Anderson Talisca da bir yıl daha kiralık olarak Beşiktaş formasını giyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.