Beşiktaş'ta kaleci operasyonu!

Beşiktaş'ta kaleci operasyonu!

Fabri’nin 6 milyon Euro karşılığında Fulham’a gitmesinin ardından kaleci konusunda arayışlarını hızlandıran Beşiktaş’ın bu hafta içerisinde yeni 1 numarasını açıklaması bekleniyor.

Siyah-Beyazlılar, Arsenalli Ospina ve Liverpool’da üçüncü kaleci durumuna düşen Simon Mignolet’i gündemine almıştı. Her iki kaleci ile de anlaşan yöneticilerin, bu hafta içinde Teknik Direktör Şenol Güneş ile yapacakları toplantı sonrası net kararlarını verecekleri öğrenildi. Beşiktaş tercih edeceği kaleciyi kiralık olarak kadroya katmayı planlıyor.
 

TOP ŞENOL GÜNEŞ’TE

Bu iki kaleci arasında yapılacak tercihte Şenol Güneş’in kararı etkili olacak. Deneyimli çalıştırıcı, Fabri’nin transferi öncesi, “Fabri giderse nasıl transfer yapacağız o da önemli. Örneğin sattık Fabri’yi, aldık bir kaleci ama Fabri’yi sattığımız paraya. Bunu istemem ama iyi para verilir ve o da gitmek isterse ona bir şey diyemem” açıklamasını yapmıştı.
 

`NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ`

Liverpool`da forma giyen Simon Mignolet`in menajerinden konuyla ilgili açıklama geldi. Menajer Nico Vaesen, "Teklifler somutlaşmaya başladı. Simon`a sadece Türkiye`den değil, başka ülkelerden de teklifler var. Mignolet`in Liverpool`la uzun süreli bir kontratı var. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi. (Akşam)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.