Bilal Doğan, Karabağlar Belediyesi için aday adaylığını açıkladı

Bilal Doğan, Karabağlar Belediyesi için aday adaylığını açıkladı

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin İzmir Karabağlar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Bilal Doğan, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için yeniden AK Parti Karabağlar Belediye Başkanlığı aday adayı olduğunu duyurdu.

Bilal Doğan, 2014 yerel seçimlerinde partisinin oyunu yüzde 38,9'dan yüzde 42,59'a çıkartmış olmasına rağmen, o dönemde Karabağlar'da İYİ Parti, HDP ve CHP'nin ittifak yapması nedeniyle seçimi kaybetmişti. Yeniden aday adaylığını açıklayan Doğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti'nin Karabağlar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu belirtti.

whatsapp-image-2023-12-01-at-15-29-28.jpeg

"KARABAĞLARIN KARA BAHTINI DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklama ile aday adaylığını duyuran Bilal Doğan, "2024 yılı Yerel yönetimler seçimlerinde güzel İzmir'imizin, güzel ilçesi Karabağlar'ı AK Belediyecilik anlayışıyla tanıştırma mücadelemizde yarım kalanı tamamlamak üzere yola çıkarak ve Karabağlar'ı daha güzel yarınlara taşımak amacıyla aday adayı oldum. Önümüzdeki seçimde Karabağlar'ı AK belediyecilikle buluşturmayı ve Karabağlar'ın kara bahtını değiştirmeyi hedefliyoruz. Karabağlar'ımız, İzmir'imiz ve tüm ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanımız Sayın Hüseyin Uzun başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.