Bilet bulamayan Soyer'e Say'dan çağrı: Bir konser daha yapalım

Bilet bulamayan Soyer'e Say'dan çağrı: Bir konser daha yapalım

Sanatçı Fazıl Say, depremzedeler için düzenlenecek olan konserine bilet bulamayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, “Başkanım size ben piyano taburesinde yanımda yer açarım orası sorun değil” dedi.

MEDYA EGE – Piyanist ve besteci Fazıl Say ve solist Serenad Bağcan’ın 4 Mart’ta depremzedeler yararına Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezinde düzenlenecek konserin biletleri satışa çıktığı anda tükendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından “Dayanışma konserimizin biletleri daha ben alamadan yarım saat içerisinde tükendi. İyi ki varsın İzmir. Teşekkürler Fazıl Say, Serenad Bağcan, Yekta Kopan” açıklaması yaparak konsere bilet bulamadığını duyurdu.

adsiz.jpg

Sanatçı Fazıl Say da, Başkan Soyer’in açıklamasına yorum yaparak, “Başkanım size ben piyano taburesinde yer açarım orası sorun değil. Bir konser daha yapalım derim” dedi.

Saat 20.00’da Yekta Kopan’ın sunuculuğunu yapacağı gecenin geliri İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Bir Kira Bir Yuva Kampanyasına bağışlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.