BİM şimdi de Galaxy Note 8'i satışa sunuyor!

BİM şimdi de Galaxy Note 8'i satışa sunuyor!

BİM şimdi de uygun fiyata Galaxy Note 8 satacak! Galaxy Note 8, BİM'de ne kadara satılacak?

BİM şimdi de Galaxy Note 8'i satışa sunuyor. BİM, iPhone X ve diğer Apple markalı ürünlerin ardından şimdi de Samsung Galaxy Note 8'i uygun fiyatla satacak. BİM, Samsung Galaxy Note 8'i 23 Mart tarihinden itibaren mağazalarında satışa sunacak. Peki Galaxy Note 8, BİM'de ne kadara satılacak?

BİM daha önce iPhone X, Sony Playstation 4, iPhone 7, iPhone 6S ve farklı Apple aksesuarlarını uygun fiyatlarla kullanıcılarına sunmuştu. BİM, bu sefer Samsung'un Note serinde yer alan son amirali Galaxy Note 8'i uygun fiyatla satışa sunacak.

fft16_mf11025187.jpeg

BİM’in afişinde Galaxy Note 8'in fiyatı 3.299 TL olarak belirtilmiş. Yine ürünün afişinde "2 yıl garantili" deniliyor ama bunun Samsung Türkiye garantisi olup olmadığı belli değil. Note 8’in yanında Türkiye uyumlu şarj adaptörü ayrı olarak geliyor. Bu da "Acaba cihaz ithalatçı garantili mi?" sorusunu akıllara getiriyor. 

Bunun dışında ülkemizde Exynos 8895 işlemcisiyle satılan Note 8’in BİM'deki versiyonu Snapdragon 835’li olan. Snapdragon 835’li model, ülkemizde Samsung Türkiye tarafından resmi olarak ne yazık ki satılmıyor.
 

Kaynak: Milliyet
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.