Bir Başarı da Badmintondan 

Bir Başarı da Badmintondan 

Bilecik’te düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi Çeyrek Finallerinde Manisa Büyükşehir Belediyespor badminton şubesi Manisa’yı başarıyla temsil etti. 

Turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kız takımı guruplarında birinci olurken, erkek takımı da üçüncü olarak Eskişehir’de yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Judo’dan cimnastike, okçuluktan atletizme kadar farklı branşlarda elde ettiği başarılarla göz dolduran Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde bir başarı da badmintondan geldi. Spor Genel Müdürlüğü tarafından 20-22 Ocak tarihlerinde Bilecik’te düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi çeyrek finallerinde Manisa Büyükşehir Belediyespor badminton takımı adeta fırtına gibi esti. Turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor’un kız takımı guruplarında birinci olurken, erkek takımı da üçüncü olarak 24-26 Mart tarihlerinde Eskişehir’de düzenlenecek olan yarı finallere katılmaya hak kazandı.

Sporculara Başarılar Diledi

Sporcuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, ” Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz altında sporcularımız bireysel ve takım sporlarında önemli başarılar elde ederek bizleri gururlandırıyor. Bu anlamda badminton şubemizde Bilecek’te düzenlenen turnuvada Manisa’mızı başarıyla temsil ederek Eskişehir’de yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazandılar. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanımız Mehmet Güzgülü ve yönetim kurulumuz adına sporcularımıza, Eskişehir’de yapılacak olan yarı final mücadelesinde başarılar diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.