BİR DEVİR ONUNLA SON BULACAK!

BİR DEVİR ONUNLA SON BULACAK!

" Terör, yokluk, kan davaları, küçük gelinler, aşiretler!.. "

" Terör, yokluk, kan davaları, küçük gelinler, aşiretler!.. "
İşte yüz yıllık Cumhuriyet tarihini yukarıdaki sevimsiz argümanların gölgesinde geçiren Güneydoğu Anadolu Bölgesi: şimdilerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın " Değişim " mesajı ile yepyeni bir devre hazırlanıyor..
Medeniyetlerin beşiği olan bölge, her biri büyük medeniyetlere başkentlik yapmış şehirlerinde çekilen " Komik şiveli, cahil insanların ve aşiret kavgalarında teröre teslim olmuş ya da küçük gelinlerin hikayeleri ile dolu dizilerdeki insanlar olmadıklarını, mağaradan sahneye fırlamış lahmacun kokulu Türkücüler diyarı değil: ülke edebiyatına, sanatına, bilim ve kültürüne Ahmet Arif'leri, Yaşar Kemal'leri, Aziz Sancar ve daha nice değerleri kazandırmış çağdaş bir bölge olduğunu anlatmaya hazırlanıyor. "
Tarımın, su, hayvancılık, turizm, petrol başta olmak üzere; yer altı yer üstü bir çok zenginliğe sahip olan bölge Halkı: Cumhurbaşkanının değişim çağrısına var olan bu güçleri ile cevap verme çabasında ise O İsme güveniyor.

İŞTE O İSİM
Çizdiği asil, dürüst, yapıcı ve çağdaş siyasetçi profili ile başta gençlik olmak üzere adeta bölge Halkının idolü konumuna gelen TBMM AB Uyum Komisyonu Başkanı olan Kasım Gülpınar bölge Halkının yeniden başlamak için en büyük umudu olmuş.
Özellikle Bölgeye dair oluşan " Cehalet " ön yargılarını yok edebilecek isim olarak Gülpınar'ı gören halk açıkçası çokta haksız değil!

NEDEN Kasım GÜLPINAR?
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili olan Gülpınar, altı dil biliyor, ülkemizi Avrupa'da başarı ile temsil ederken mevkidaşlarının yanı sıra yabancı ve yerli İş Adamlarının sevgisini, saygısı ile saygısını kazanmış.
Bölge Halkı " Entelektüel ve hitap gücü, doğu ile batı arasında sevgi köprüleri inşa edecek fikirleri, herkesi kucaklayan adil, dürüst, samimi ve sempatik siyasetçi profili ile ancak onun bölgeye dair tüm ön yargıları yerle bir edeceğine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değişim sürecine onun öncülüğünde ayak uyduracaklarına inanıyor.

Öyle görünüyor ki Bölge Halkı için " Kasım Gülpınar hatırlanmak istenmeyen bir devri kapatacak ve ülkenin birlikteliğine imza atacak huzur dolu bir devrin açılışına imza atacak isim olacak "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.