Bir efsanenin sonu: Arsene Wenger ayrılıyor

Bir efsanenin sonu: Arsene Wenger ayrılıyor

Arsene Wenger 22 yılını verdiği Arsenal'den ayrılıyor

Fransız teknik direktör, 1 Ekim 1996'dan beri çalıştırdığı Arsenal'i sezon sonunda bırakacağını açıkladı. Son yıllarda başarısız bulunarak istifası istenen Arsene Wenger, Arsenal'e 3 Premier League şampiyonluğu, 7 FA Cup şampiyonluğu kazandırdı ve 'yenilmez' bir sezon hediye etti.

Premier League'de devrim yapan Avrupalı teknik direktörlerin başında gelen Arsene Wenger, Arsenal'den sözleşmesinin gelecek sezon bitmesini beklemeden bu sezon sonunda ayrılacağını açıkladı.

Wenger "Dikkatli değerlendirmeler ve kulüple görüşmelerin ardından kenara çekilmem için doğru zamanın geldiğini düşünüyorum'' dedi.

Arsenal'le özdeşleşen Fransız teknik direktör, ''Bu kulübe uzun yıllar hizmet verme ayrıcalığına sahip olduğum için minnettarım. Görevim süresince her zaman sadık ve dürüst oldum. Arsenal'e olan aşkım ve desteğim sonsuza kadar sürecek'' vurgusu yaptı.

​Arsenal'in yöneticilerine, çalışanlarına, oyuncularına ve kulübü bu kadar özel kılan taraftarlarına teşekkür ettiğini belirten Wenger, taraftarları sezonu olabilecek en üst sırada bitirmek için takımı desteklemeye çağırırken ''Tüm Arsenal sevenler, kulübün değerlerine sahip çıksın'' dedi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.