BİRLİKTEN GÜÇ, HER CANDAN BİN HAYAT DOĞAR

BİRLİKTEN GÜÇ, HER CANDAN BİN HAYAT DOĞAR

AK Parti İzmir İl Başkanlığı; gece boyunca; Kızılay aracılığı ile düzenlenen kan bağışı kampanyası için seferber oldu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve yönetim kurulu üyeleri, parti merkezine kurulan kan toplama merkezinde kan bağışında bulunarak teşkilatın kan bağışı açılışını gerçekleştirdi.. İzmir il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve üyelerin yoğun ilgi gösterdikleri kan bağışı kampanyası gecenin geç saatlerine kadar devam etti.
"Birlikten güç, her candan bin hayat doğar" diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, “15 Temmuz'un birlik ve beraberlik ruhu bu kampanya ile destek veren hastalarımıza, yaralılarımıza şifaya dönüşsün istedik. Kızılay'ın bu anlamlı kampanyasına ortak olduk ve teşkilatımız üyeleri ile gece boyunca il binamızda tüm bağışçılarla bir aradaydık. Kızılay'ımız alanında, dünyanın en etkin ve aktif kuruluşlarından biri. 15 Temmuz gibi anlamlı bir tarihin arifesinde, böyle anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdikleri için kendilerini kutluyor, heyecan ve coşku ile kanlarını veren, cana can katmak için tereddüt etmeyerek kampanyaya katılan teşkilatımız mensuplarına ve İzmirli hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.
 
Bu milletin yüreği...

Kan bağışının il binasında gece geç saatlere kadar devam ettiğini belirten Başkan Delican; yaptığı açıklamada, Türk milletinin duyarlılıklarının da altını çizdi. Bülent Delican şunları söyledi; "Biz millet olarak, her zaman mazlumun yanında, masumun yanında olduk. En önemli insani değerimiz;  merhamettir, vicdandır. Bu milletin yüreği, koşulsuz dayanışma için çarpar. Bunun en güzel örneğini bu türlü kampanyalarda görüyoruz. Bu vatanı kanıyla, canıyla cennet yapmıştır. Kanını, canını birbiriyle paylaşan bir milletin düşmanı ise; ağzının payını almaya mahkûmdur. İzmirli hemşerilerimizin duyarlılığını söylemeye ise gerek yok. Her zaman hazır asker olan hemşerilerim; vatanı ve bu vatanı vatan yapan değerler söz konusu olduğunda, dayanışma ve birlik beraberlik gerektiğinde hep öncüdür. Hepsine sonsuz teşekkür ediyorum."
 
Değerlerimizin pazılı...

"15 Temmuz'un birinci yılını; bitmek bilmeyecek büyük bir onur ve heyecanla karşılıyoruz. Milli onurumuz ve insanlık onuru için nasıl her zaman teyakkuzda olduysak, insan sağılığı ve hayatı içinde olduk. Bu kampanya ile bizi biz yapan değerlerimiz bir pazıla dönüştü." diyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; sözlerini şöyle sürdürdü;
"Yap boz da derler ama; bizim millet olarak feragat etmeyeceğimiz değerlerimiz var. 'Bozalım ve yeniden yapalım'lara, yıkıcı ve bölücüye prim vermeyiz. İşte böyle her fırsatta, her durumda bir araya gelir, kenetleniriz. Birbirimizin yarasını sararız, merhem oluruz. İştahını, aramızda kutuplaştırma yaratarak kabartmaya çalışanlar da her defasında yanıtını böyle alır. Bu millet de izzeti ve kararlılığı ile karşılık vermekten asla yılmaz. Heyecanımız ve gururumuz büyük. İyi ki bu vatanın evlatlarıyız. Yolumuz açık, bahtımız bol olsun. Allah, birlik ve dirliğimizi daim etsin."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.