Bıyıkları Kesen Rektör Hoca Şimdi de Rock Star Oldu

Bıyıkları Kesen Rektör Hoca Şimdi de Rock Star Oldu

Gündeme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelmeden bırakıp sonradan kestiği bıyıkları ile gelen Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak Ege Üniversitesi 39. Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserde sahne aldı.

Akademisyen ve personel ordusuyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılayan Budak, Ege Üniversitesi öğretim elemanlarından oluşan rock grubu The Roctors ile sahne alarak söylediği şarkılarla Egeli gençlere seslendi.

Dört yıl aranın ardından düzenlenen şenlikler dolu-dizgin devam ediyor. Dün akşam etkinlik alanında düzenlenen konser binlerce Egeli gence unutulmaz saatler yaşattı. Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kutsal Turan'ın da aralarında bulunduğu öğretim elemanlarından oluşan rock grubu The Roctors konserinin sürprizi Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'ın sahne alması oldu. Öğrencilerle her zaman iç içe olan Rektör Prof. Dr. Budak'ı sahnede gören Egeli gençler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ege Üniversitesi yazılı tişörtle sahneye çıkan Rektör Prof. Dr. Budak "Uzun ince bir yoldayım" ve "Haydar Haydar" türkülerini konseri izlemeye gelen gençlerle birlikte söyledi.

Sahneden inmeden önce gençlere seslenen Rektör Prof. Dr. Budak "Her zaman sizinle birlikteyim. Yıl boyunca çok yoruldunuz. Şimdi eğlence zamanı. Finaller öncesi iyice dinlenin. Çalışma zamanı da çok çalışın vatana millete hayırlı insanlar olun" dedi.

Kaynak gercekhaberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.