"BİZİM TRUMP BAŞARDI"

"BİZİM TRUMP BAŞARDI"

Rıdvan Akgün yazdı...

TÜRKİYE TRUMP’U MU  DESTEKLEDİ?

80 Darbesinde “Bizim Çocuklar Başardı” diyen ABD, ulusal güvenlik konseyi danışmanı Paul Henze'in 12 eylül darbesinin yapıldığı gün, dönemin ABD Başkanı Jimy Carter'a büyük bir sevinçle söylediği söz hala kulaklarımda.

ABD’nin yanlış politikaları sonucunda  başta orta doğu  olmak üzere milyonlarca insan katledildi.

Katil Avrupa, “Haçlı Seferi”nden hiç vaz geçmemiş küresel paranın merkezinden Siyonistlere hizmet etmeyi görev bilmişlerdir.  Avrupa Birliği Ülkeleri, ABD lehine  vaz geçtiklerinden vaziyet çıkararak başta Afrika olmak üzere, Orta Doğu ülkeleri üzerinde akbaba gibi dolaşarak yarattıkları Petrol Leşine hücum etmişlerdir.

Çok Uluslu harekatın babası  “BM” safsatasının aslında, 2-3 devlete hizmet ettiğini bilmeyen, siyasi arenada ahmak bir insan olarak  kabul edilir.

NATO gücünü parasal güce çeviren ABD, dünyayı sömürme stratejilerine teknik bir hata yaparak ticaretin inatçı ve rüzgarlı koridorlarından gelen ve risk almayı sanat kabul eden Donald Trump’u küçümseyerek 100 yıllık stratejik bir hata yapmıştır.

Trump’un ne varsa dilindedir.

Müslümanlara leş  gibi bakan ve sahte siyasetiyle siyonizmin kuklası gugukçu Hilary Clinton sadece seçim kaybetmemiş;  ABD siyasetinin küresel stratejilerini de kaybederek ve kaybettirerek tarihe gömmüştür

Donald Trump herhangi biri değildir. Üstün zekası ile ABD’nin 3 zengininden biri olmayı özsel tutum ve davranışlarıyla halkın beklediklerini söyleyerek , iddialı bir şekilde seçim kampanyasını yürütmüştür.

Dünyayı ekonomik olarak masasına yatıran ve ülkelerin zenginliklerine  göre yatırım yapan Trump’un Türkiye de yatırım partneri Doğan Holding’dir.

Türkiye, ABD seçimlerinde FETÖ’yü arka bahçesinde tutan , Beyzbol sopasını yutan Barack Obama ve Hilary Clinton müsveddelerine cübbeyi ters giydiren, Ermeni lobisini tepe takla getiren Donald Trump’un arkasında olmalı ve siyasetini aynı zamanda stratejik ortaklığını yeniden gözden geçirmeli ve Trump ile “Yeni Dünya Düzeni” nde partner atraksiyonlarını birlikte gerçekleştirmelidir.

Aslında “Bizim Trump Bu İşi Başardı” demeliyiz. Clinton başkan olsa idi  dünyadan uzaya kan damlayacaktı. Yani büyük bir felaket kapımızı çalacaktı.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.