Boğa Boğa dünya listelerinde

Boğa Boğa dünya listelerinde

Müzisyen ve yazar Sina Koloğlu, Netflix'te yayımlanan Boğa Boğa filminin dünyanın 8 ülkesinde ilk 10'da yer aldığını açıkladı.

Sina Koloğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda , "Netflix işi #BoğaBoğa yayına girdiği günden bu yana büyük ilgi gördü. Bir hafta içinde 5,5 milyon saat izlendi. Netflix'in orjinal filmler listesinde (İngiliz yapımı olmayan) 5'inci sırada. Listeye baktığımızda, Latin ülkeleri filme büyük ilgi göstermiş" sözlerini kullandı.

63125.jpg

Koloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "'Boğa Boğa' 'Con La Soga Al Cuello'(Boynundaki İlmik İle) adı ile listelere girmiş. Kıvanç Tatlıtuğ ile Funda Eryiğit'in başrolde oynadıkları bir Onur Saylak - Hakan Günday filmi 8 ülkede Top 10 listesine girdi; Arjantin (8'inci), Bahama (9'uncu), Brezilya (7'nci ), Dominik Cumhuriyeti (8'inci), Jamaika (9'uncu), Malta (9'ncu bu ülkede Chockehold adı ile gösteriliyor) Uruguay (7'nci), Venezuella (6'ncı). Film ile ilgili yorumlarda yapılmaya başlandı. İspanya'nın önemli magazin dergisi 'Diez Minutos' film ile ilgili yaptığı yorumda 'Netflix, prömiyerlerinde Türk kurgusuna iddiaya girmeye devam ediyor.

TATLITUĞ'UN OYUNCULUĞU

Gerek dizileri arasında, gerekse Osmanlı ülkesinden gelen ilginç hikayeleri bizlere sunan filmleri arasında yeni bir çıkışla bizleri şaşırtıyor. En son bir gerilim filmi olan 'Boynundaki İlmek' (Con la Soga al Cuello) filmi var. Film, 18 Nisan Salı günü platforma ulaştı ve sadece birkaç gün içinde en çok izlenen ilk 10 uzun metrajlı film arasına girdi' diye yazıyor. Kara film olarak değerlendirdiği 'Boğa Boğa'nın başarısının 'görece rezil olan bir kahramanın yarattığı empatide yattığını belirtiyor gazete. Kıvanç Tatlıtuğ'un bu hissi izleyiciye başarılı bir şekilde aksettirdiğinin altı çiziliyor yorumda."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.