BOGLARKA BEAUTY SYSTEMS

BOGLARKA BEAUTY SYSTEMS

“Harangvölgyi, Zador Sabunları ve Magıqskın Bakım Cihazı” Mucizelerine İnanamayacaksınız!

 

“28. İstanbul, Uluslararası Güzellik & Bakım Ürün ve Ekipmanları Fuarı” 6 – 9 Nisan 2017 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda start verecek. Sektörün en önemli fuarına hazırlanan Boglarka Medical Spa tüm iddiasıyla fuarda yerini alacak.

TG Expo tarafından düzenlenen Güzellik & Bakım 2017, doktorlar, estetisyenler, güzellik uzmanları, güzellik merkezi sahipleri ve makyaj sanatçıları gibi sektör profesyonellerini, sektörün yeni pazarlar arayan köklü firmaları ve girişimcileri bir araya getiren dev organizasyonda Macar asıllı Güzellik Kraliçesi, oyuncu, model, Güzellik ve Anti-Aging Uzmanı Boglarka Csösz Talu’nun distribütörlüğünü yaptığı dünya markaların buluştuğu Boglarka Medical Spa merkezi donanımlı ekibiyle fuarda yerini alacak. Cilt bakımında iddialı olan ve dünya markalarıyla çalışan Boglarka Medical Spa, kişisel güzellik ile sağlıklı yaşam yolculuğunun temelinde kaliteli ve doğal ürünler kullanmakta olduğunu savunuyor. Doğal hayatı korumak ve sürdürülebilir bir dünya yaratmak üzerine kurulan spa merkezi iç mimari yapısı ve hizmetiyle de en çok tercih edilenler arasında yerini alıyor.

/ BOGLARKA BEAUTY SYSTEMS FARKIYLA

Güzelliğin yeniden tanımlandığı ve sağlıkla birleştiği günümüzde; kadınlar kadar erkeklerin de ilgiyle takip ettiği fuar alanında, Harangvölgyi cilt ve vücut bakım ürünleri, Macaristan’ın kalbinden gelen Zador Sabunları ile dünyanın ilk ve tek quantum teknolojisiyle çalışan Magıqskın Biyoenerji Bakım Cihazı’nı tanıtacak olan BOGLARKA BEAUTY SYSTEMS

güzelliğe dair tecrübe ve bilgilerini anlatarak, diğer firmalara Anti-Aging uygulamalarının tanıtımını yanı sıra,  Boglarka Medical Spa markasıyla  Nişantaşı City’s ile Bağdat Caddesi işletmekte olduğu Medical Spa’larn tanıtımlarını yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.