BORNOVA BECKER SPOR’A İLK DESTEK SEMİH TEKSTİL’DEN

BORNOVA BECKER SPOR’A İLK DESTEK SEMİH TEKSTİL’DEN

Türkiye’de tente ve branda sektörünün önde gelen güçlü firmalarından Semih Tekstil Branda, Bornova Becker Spor’a verdiği destek ile bu kez Down Sendromlu çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için çaba sarf edecek.

 

Kurulduğu ilk yıldan beri kulübün destekçisi ve takımın fanatik taraftarı olan, geçtiğimiz yıl ise İcra Kurulu Üyesi olarak kulübe önemli katkılar sağlayan Semih Tekstil Branda’nın Yönetim Kurulu Başkanı Semih Koyutürk, yapılan anlaşma ile bu yıl Bornova Becker Spor’a destek veren “ilk firma” oldu. Geçtiğimiz yıl da takıma sponsor olarak maddi destek sağlayan Semih Tesktil, bu yıl, Bornova Becker Spor’un sosyal sorumluluk projelerinden Down Sendromlu Çocuklar Projesi’ ne sponsor olarak, sağladığı desteği bir adım daha yukarı taşıdı.

Semih Koyutürk, geçen sezon saha içi ve dergi reklamları, Karar Ver Cup Sponsorluğu ile takıma destek olmuştu. Yeni sezonda ise saha içi reklam ile bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek “Down Sendromlu Çocuklar Projesi”ne sponsor oldu.

BECKER SPOR’UN GÖNÜLLÜ DESTEKÇİYİM

Bornova Becker Spor İcra Kurulu Üyesi ve Semih Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Semih Koyutürk, İstanbul’da gerçekleştirilen imza töreninde taraftarlık ile başlayan Becker Spor serüvenini anlattı. Geçtiğimiz yıl da kadın sorunlarına ilişkin farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen Türkiye’nin ilk kadın hakları konseptli basketbol turnuvası Karar Ver Cup’a sponsor olan Semih Koyutürk, bu yıl Mart ayında düzenlenen Kardeşlik Kupası’nda Down Sendromlu çocukların heyecan ve mutluluğundan çok etkilendiğini, gelecek sezon takımın sosyal sorumluk projelerine dahil etmesi durumunda bu projeye destek olmaya o gün karar verdiğini anlattı. Kazandıklarının bir bölümünü ihtiyacı olanlarla paylaşmanın her kişi ve kurumda olması gereken bir özellik olduğunu belirten Koyutürk şunları kaydetti:

“Takım ilk kurulduğunda Başkanımız Volkan Kebir’in davetiyle Becker Spor’un maçını izlemeye gittim. Daha ilk dakikadan taraftar olarak gönül verdiğim takıma geçen yıl da sponsor olarak destek verdim ve geçtiğimiz yıl bu önemli kulübün yönetiminde yer aldım. Hem seyirci hem de yönetici olarak her sürecinden büyük keyif aldığım Bornova Becker Spor’un yeni dönemde de gönüllü destekçisiyim. Bölgesel Ligden Süper Lig’e yükselme heyecanını ve gururunu yaşadığım bu başarılı kulübün her geçen yıl daha iyi yerlere geleceğinden, adını önce Türkiye, daha sonra da Avrupa’da duyuracağından eminim. Sportif başarısının yanında hayata geçirdiği Sosyal Sorumluluk Projeleri ile toplumda ihtiyaç sahibi birçok kesime el uzatan bu gönlü geniş birlikteliğin içinde olmaktan ayrıca mutluyum. Bu yıl ilk defa gerçekleştirilecek Down Sendromlu Çocuklar Projesi’ ne maddi-manevi destek olmak bizim için gerçekten çok anlamlı. Proje kapsamında hayata geçirilecek çalışma ve etkinliklere de eşimle birlikte bizzat katılmaya çalışacağım. Bu güzel duyguları yaşamamıza vesile olan Başkanımız Volkan Kebir ve Sosyal Sorumluk Projeler Koordinatörümüz Burcu Kebir hanımefendiye çok teşekkür ediyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.