Bornova Beckerspor için haydi salona!

Bornova Beckerspor için haydi salona!

Başkan Atila: Cumartesi günü saat 13.00’da Atatürk Spor Kompleksi’nde olalım

İzmir’in Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nideki tek temsilcisi Bornova Beckerspor, zorlu play-off maçları öncesi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Volkan Kebir, Altındağ’daki Atatürk Spor Kompleksi’nin kapılarını kendilerine açan  Atila’nın her zaman yanlarında olduğunu söyledi. Başkan Atila da Bornova Beckerspor’un Bornova’nın adını Türkiye’ye duyurduğunu belirterek, “Normal sezondaki başarınızı play-off serisinde de sürdürüp Süper Lig’e çıkacağınızdan eminim”dedi. Başkan Atila, tüm Bornovalıları Cumartesi günü saat 13.00’da oynanacak maça davet etti.

Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ni lider bitiren Bornova Beckerspor, zorlu play-off maçları öncesi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Oyuncular ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette konuşan Beckerspor Başkanı Volkan Kebir, İzmir’de oynayacak salon bulamadıkları bir dönemde Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nin kapılarını kendilerine açan Başkan Olgun Atila’ya teşekkür etti. Kebir, “Spor ve sporcularla ilgili her konuda yanımızdaydınız. Maçlarımıza gelerek bize uğur getirdiniz” dediği Atila’yı Cumartesi günü Elazığ Özel İdarespor ile oynayacakları play-off ilk maçına davet etti.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise Bornova Beckerspor’un Bornova’nın adını tüm Türkiye’ye duyurduğunu ifade ederek, “Çok başarılı bir sezon geçirerek ligi lider tamamladınız. Ayını başarıyı play-off serisinde de sürdürüp, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne çıkacağınıza inancım tam” diye konuştu. Cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak karşılaşmada Bornova Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda olacağını söyleyen Başkan Olgun Atila, tüm Bornovalıları Bornova Beckerspor’a destek olmaya davet etti. Başkan Atila, kahve fincanı hediye ettiği sporcularla Büyükpark’taki sosyal tesisleri gezdirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.