Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eşine diplomasını verdi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, eşine diplomasını verdi

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencilerini iş hayatına görkemli bir mezuniyet töreni ile uğurladı.

 

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde  yüksek lisansını başarı ile tamamlayan  Hikmet Atila’ya   diplomasını Eşi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi.

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE  Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İktisat Bölümü, İşletme Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden 475 öğrenci çalışma hayatına uğurlandı.

Mezuniyet Törenine Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Asiye Özlem Önder, Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülgün Nazan Günay, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törene katılamayan İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ege Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hatice Beril Dedeoğlu, mesaj yollayarak mezun öğrencilere hayatlarında başarılı olmaları temennilerinde bulundu.

“BİLİM IŞIĞINIZ OLSUN”

Prof. Dr. Gülgün Nazan Günay, “Bölümüm adına burada konuşmaktan gurur duyuyorum, öncelikle bölüm hocalarımıza, öğrencilerimize verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerle geçirdiğiniz zaman süresince sizleri iş hayatına hazırlamak için çalıştık. Hem de topluma yararlı birer birey olabilmeniz için size yardımcı olmaya çalıştık. Yenilikçi dünya görüşüne sahip bireyler olacağınızdan hiç şüphemiz yok. Bundan sonra sizlere düşen görev başarılarınıza başarı katmak, ailenizi, yaşamınızı ve üniversitemizi en başarılı şekilde temsil etmektir. Bu bir veda değildir elbette yaşamınıza yeni başlangıç ve ne zaman ihtiyaç duysanız ailelerinizle birlikte her zaman yanınızda olacağız. Sevgili aileler sizlerin emekleri inkar edilemez, özenle, sabırla emek vererek birçok fedakarlığa katlanarak pırıl pırıl gençler yetiştirdiniz. Bugünkü başarının asır mimarı sizlersiniz. Lütfen çocuklarınızı alkışlayınız. Sevgili çocuklar bilim ışığınız olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yolunuz açık olsun” dedi.

EGE ÜNİVERSİTESİ’NİN ETKİSİ BÜYÜK

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Genç arkadaşlarımızla bu özel günde birlikte olmak büyük bir onur. Böyle bir günde yanınızda olmaktan mutluluk duyuyorum. Ben çok şanslı bir belediye başkanıyım çünkü bünyemizde Ege Üniversitesi gibi çok büyük bir kurum bulunmakta. Kentle ilgili bütün olumlu gelişmelerde üniversitemizin etkisi çok büyük. Bu güne kadar Bornova’ya olan katkılarından dolayı bütün öğrencilere ve akademisyenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Eşim de bugün buradan mezun oluyor. Bu nedenle benim için farklı bir sevinç. Bu zorlu süreçte öğrencilere asıl desteği veren ailelerine teşekkürü bir borç bilirim” dedi.  

İİBF İşletme Bölümünü birincilik ile bitiren Eda Ahçı,  ödülünü Prof. Dr. Asiye  Önder’in elinden aldı.  Diploma alan yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile birlikte Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın eşi Hikmet Atila da kep attı. Diplomayı eşinin elinden alan Hikmet Atila duygusal anlar yaşadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.