Bornova Belediyesi Basketbol Takımı'ndan büyük başarı!

Bornova Belediyesi Basketbol Takımı'ndan büyük başarı!

Bornova Belediyespor Erkek Basketbol Takımı 2. Lig’de zorlu bir zirve mücadelesi veriyor

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden Bornova Belediyespor Erkek Takımı, ağırlığını Yaşar Üniversitesi öğrencileri ile alt yapıdan yetişen sporcuların oluşturduğu ekiple zirve mücadelesi veriyor. İstatistiklerde de dikkat çeken yeşil-beyazılar, ligin en az sayı yiyen ve atan ikinci takımı.

Bornova Belediyesi’nin başta kampüsleri Bornova’da bulunan Ege ve Yaşar olmak üzere üniversitelerle yaptığı işbirliği sportif alana da taşındı. Geçtiğimiz yıl Türkiye Bölgesel Basketbol Ligi’nden 2. Lige yükselme başarısını gösteren Bornova Belediyespor Erkek Takımı, ağırlığını Yaşar Üniversitesi öğrencileri ile alt yapıdan yetişen sporcuların oluşturduğu ekiple zirve mücadelesi veriyor. 

Çok atıyor, az yiyor

13 takımın mücadele ettiği ligin ilk 7 haftasında oynadığı maçlarda 6 galibiyet bir beraberlik alan Genç Antrenör Alkım Ay’ın yönetimindeki Yeşil-beyazlılar, lider İTÜ, Artvin Belediyespor ve birer maç fazlası bulunan Işıkspor ve Rota Koleji ile aynı puana sahip. İlk haftada potasında gördüğü 444 sayı ile ligin en az sayı yiyen ikinci takımı olan Bornova Belediyespor, 626 sayı ile de ligin en çok sayı atan ikinci ekibi konumunda.

mus_olgun-atila-bornova-belediyespor-atkisi.jpg

Gençlere destek verelim

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Belediyespor olarak yetiştirici bir misyona sahip olduklarına dikkat çekti. Üniversite öğrencileri ve alt yapıdan gelen gençlerle elde edilen başarının çok daha anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Atila, tüm Bornovalıları Bornova Belediyesporlu genç basketbolcuları desteklemeye davet etti.

Yeşil-beyazlı ekip, Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde 9 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da Artvin Belediyespor’u ağırlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.