Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde kayıtlar başladı

Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde kayıtlar başladı

Bornova Belediyesi Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde yeni dönem için kayıtlar başladı.

MEDYA EGE - Bornova Belediyesi tarafından, ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için hayata geçirdiği ücretsiz Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde yeni dönem için kayıtlar başladı.

Altındağ Merkez, Çamdibi ve Evka 4 Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'ne kayıt yaptırmak isteyenler 29 Eylül'e kadar belediyeye başvurabilecek.

Bornova Belediyesi'nin çocukların gelişimine katkı sağlamak ve kadınların iş ve sosyal yaşamda daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına hizmet verdiği merkezlerden 36 - 72 ay arasındaki çocuklar yararlanabiliyor.

Bornovalı çocuklar için açılan kayıtlara başvurmak isteyen ebeveynler, 0232 999 29 29 (dahili 2151 - 2152) numaralı hat üzerinden bilgi alabilecek.

brn2891-w3500-1-scaled-1.jpg

ÇOCUK OYUN VE AKTİVİTE MERKEZİ

Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri'nde, çocukların sosyal ve fiziksel gelişimlerini sağlamalarına yardımcı olacak oyun ve etkinlikler gerçekleştiriyor. Çocuk Gelişim Uzmanları ile beraber yardımcı öğretmenlerin de görev yaptığı merkezlerde çocuklara psikomotor, sosyal, duygusal, bedensel ve öz bakım gelişimleri konusunda da destek olunuyor.

f6d5pdvxuaa9sma.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.