Bornova Belediyesi'ne milli gurur

Bornova Belediyesi'ne milli gurur

Yeşil-beyazlı 3 hentbolcu Milli Takıma davet edildi

Alt yaş gruplarında son üç yılda bir Türkiye Şampiyonluğu, iki Türkiye üçüncülüğü kazanan Bornova Belediyespor Hentbol Şubesi, Milli Takımlara verdiği oyuncularla da büyük gurur yaşatıyor. Son olarak Yeşil-beyazlı 3 oyuncusu Ayyıldızlı ekibinin U18 takımlarına çağrıldı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bornova'ya bu gururu yaşatan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

2015 yılında Yıldızlar Türkiye  Şampiyonu, 2016 ve 2017 yıllarında ise Küçükler Türkiye üçüncüsü olarak İzmir'in gururu olan Bornova Belediyesporlu hentbolculara milli davet geldi. Esra Söğüt, Zara Sidal Zengin ve Nazlı Güner, U18 Yıldız Kız Hentbol Milli Takımı'na çağrıldı. Üç genç oyuncu, 17-21 Haziran tarihleri arasında Edirne'de yapılacak kampın ardından 22-24 Haziran tarihlerinde Türkiye, Romanya, Avusturya ve Karadağ'ın katılacağı özel turnuva da mücadele edecek.

Esra'nın çifte mutluluğu

Bu oyunculardan Esra Söğüt aynı zamanda Genç Milli Plaj Hentbol Takımı'nın formasını da giyecek. Esra Söğüt, 29 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasında Karadağ'da düzenlenecek U18 Avrupa Plaj Hentbolu Şampiyonası'nda ter dökecek.

Sporcularımız göğsümüzü kabartıyor

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, "Bornova'ya bu gururu yaşatan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Belediye olarak asıl amacımız; geleceğin sporcularını yetiştirmek ve daha çok insanımıza daha iyi şartlarda spor yaptırmak olsa da böylesi başarılar göğsümüzü kabartıyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.