Bornova bu hafta da sanat dolu

Bornova bu hafta da sanat dolu

Bornova’da bu hafta konser ve film gösterimi var

Bornova Belediyesi düzenlediği etkinliklerle ilçedeki kültür hayatına da katkıda bulunuyor. Ücretsiz olarak herkese açık olan etkinliklerde bu hafta 8 Aralık Perşembe günü Bornova Belediyesi THM Korosu Neşet Ertaş’ı anma konseri düzenlenecek. 9 Aralık Cuma günü ise Haldun Dormen’in “Adım Adım“ filmi gösterimi gerçekleştirilecek.

Bornova Belediyesi, düzenlediği aktiviteler ile ilçede yaşalan herkesi sanat aktiviteleri ile buluşturuyor. Aralık ayı içinde gerçekleşecek olan etkinliklerde bu hatfa ilk olarak Bornova Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Bozkırın Diyarından Neşet Ertaş’ı anma konseri  var.

Ege Üniversitesi MÖTBE Salonu‘nda yapılacak olan konser 8 Aralık Perşembe günü saat 20:00’de başlayacak.

Ayrıca Buca’nın tarihi ev ve sokaklarında çekimleri yapılan ve Türkiye’de ilk defa ana kastı engelli oyunculardan oluşan ‘Adım Adım’ filmi de Bornova Belediyesi  Nikah Salonu’nda gösterilecek. 9 Aralık Cuma günü saat 20:00’de Bornovalılar ile buluşacak olan filmin başrollerinde Haldun Dormen, Asuman Dabak ve Yüksel İnan rol alıyor. Mayıs ayında gösterime giren ‘Adım Adım’ filminde engelli bireylerin, eski dansçı Şevket ile kesişen hayat hikayeleri, dans ve müzik sayesinde hayata tutunuşları anlatılıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.