Bornova Koleji'nden bir matematik başarısı daha

Bornova Koleji'nden bir matematik başarısı daha

22. Antalya Ulusal Matematik Yarışmasında Özel Bornova Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri başarılarına bir yenisini daha ekledi.

22. Antalya Ulusal Matematik Yarışmasında Özel Bornova Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri başarılarına bir yenisini daha ekledi. Lise düzeyinde yapılan ve Türkiye’nin farklı şehirlerinde eğitim gören yüzlerce öğrencinin katıldığı yarışmadan Bornova Koleji öğrencileri 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile döndü.

Antalya’da bu yıl 22.’si düzenlenen Ulusal Matematik Olimpiyatlarına Özel Bornova Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri damga vurdu. 9., 10. ve 11. sınıflar düzeyinde gerçekleştirilen yarışmada Matematik öğretmenleri Serkan Güvender, Recep Karapınar ve Murat Önder rehberliğinde; 11.sınıflar kategorisinde Ömer Faruk Özkan altın, 10.sınıflar kategorisinde Mehmet Özgün Cihangir gümüş, 9. sınıflar kategorisinde Batuhan Kuleci altın, Ahmet Ayberk Durak bronz, Anıl Arda Ayık gümüş madalya kazandı.

Bornova Koleji Kampüs Müdürü Adnan Taş, Bornova Kolejinde elde edilen başarıların temelinde özverili ve azimli çalışmalarının olduğunu hatırlatarak, başarılarda yaz döneminden itibaren başlayan hafta içi ve hafta sonu ek çalışmalarımız, düzenli aralıklarla yapılan deneme sınavları ve öğrenciyi yakından tanıyarak onları sınava hazırlayan öğretmenlerimizin büyük payı var. Emeği geçen tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi kutluyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.