Bornova Rotary Kulübü Başkan Serdaroğlu ile Fark Yaratacak

Bornova Rotary Kulübü Başkan Serdaroğlu ile Fark Yaratacak

Uluslararası Rotary 2440. Bölgeye bağlı Bornova Rotary Kulübü 2017-2018 Dönemi Demir Teslim Törenini “The S Hotel Çeşme Alaçatı’da” düzenlediği törenle gerçekleştirdi.

Törende Doç. Dr. Yılmaz Doğanca başkanlık görevini Avukat Halil Bülent Serdaroğlu’na devretti.

1984 yılında kurulan ve 40 üyesi bulunan Bornova Rotary Kulübü törende bir yeni üye daha alarak Avukat Cenk Akduman’ın da katılımıyla 41 üyeye ulaştı. İzmir’in en eski ve köklü kulüplerinden biri olan Bornova Rotary Kulübünün Yeni Dönem Başkanı Halil Bülent Serdaroğlu yaptığı konuşmada Rotary’nin bu yılki Uluslararası Teması olan Çevre ile ilgili çok önemli projeler gerçekleştireceklerini söyledi. Serdaroğlu “Bornova Rotary Kulübü eski, köklü geleneklerine çok bağlı nitelikleri üyelerin bir arada olduğu bir kulüp. Bu özellikleri ile çok ciddi bir sorumluluk da getiriyor beraberinde.. Kulüp olarak daha önce hiç yapılmamış projeler gerçekleştirdik ve hep 5’er yıllık projeler halinde sürdürülebilir bir hale getirip devrettik. Bu yıl da ilk kez gerçekleştirmeyi planladığımız gerçek anlamda fark yaratacak projelerimiz var” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 100 kişinin katıldığı devir teslim töreni, Yeni Dönem Başkanı Halil Bülent Serdaroğlu’nun kulüp üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etmesi ile sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.