Bornova Stadı Liglere hazır

Bornova Stadı Liglere hazır

Geçen yıl sezon başında kapılarını açan Bornova Stadyumu, Birinci Lig takımlarından Göztepe ve Altınordu’ya ev sahipliği yaptı. Göztepe Süper Lig’e yükselerek İzmirlilere büyük bir sevinç yaşattı.

Bornova Stadı’nda yeni futbol sezonun hazırlıkları da başladı. Özellikle çimler için özel bir bakım programı uygulandı. 2017-2018 Sezonu için; İtfaye, Çevre İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü’nden güvenlik sertifakaları alındı. Fedarasyon, yayıncı kuruluş ve Emniyet Müdürlüğü’nün istediği tüm hazırlıklar yapıldı. Çimlerden koltuklara, asansörlerden score boardlara kadar her şey bakımdan geçiyor. Saha içi ve saha dışı bakım ve onarımlar yapılıyor.  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret eden Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, “Bornova Stadı’nın
ortamı müthişti. Süper Lig maçlarını da Bornova Stadı‘nda oynamak istiyoruz”dedi. Başkan Atila da, “Bornova Stadımız liglere hazır. Seyirci kapasitesini artıracak gerekli çalışmaları da yapıyoruz” dedi.

Bornova Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ortak çalışması ile geçen yıl açılan Bornova Stadı kentin bu eksiğinin giderilmesinde önemli bir rol oynadı. Bornova Stadı, geçen sezonun Birinci Lig takımlarından Göztepe ve Altınordu’ya ev sahipliği yaptı. Her iki takım da Bornova Stadı’nın muhteşem seyirci ortamında oynadığı maçların çok büyük bir bölümünü kazandı. Göztepe Süper Lig’e yükselerek İzmirlilere büyük bir sevinç yaşattı.

Bornova Stadı’nda yeni sezon hazırlıkları da başladı. 2017-2018 Sezonu için; İtfaye, İl Çevre Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü’nden güvenlik sertifikaları alındı. Fedarasyon, yayıncı kuruluş ve Emniyet Müdürlüğü’nün istediği tüm hazırlıklar yapıldı. Çimlerden koltuklara, asansörlerden score boardlara kadar her şey bakımdan geçildi. Saha içi ve saha dışı bakım ve onarımlar yapılıyor.

Bornova Stadı’nın ortamı müthiş

Göztepe’ye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila şöyle konuştu: “Bornova Stadımızdan Süper Lige’e bir İzmir takımı çıkması bizim için büyük bir mutluluktu. Bu mutluluğu hep birlikte yaşadık. Göztepemiz artık İzmir’in Süper Lig takımı. Göztepe’nin Süper Lig maçlarını da Bornova Stadımızda oynamasını istiyoruz. Bornova Stadımız yeni sezon için hazır. Seyirci kapasitesinin artıracak gerekli çalışmaları da yapıyoruz. Umarım, Göztepemizin Süper Lig’de şampiyon olduğu günleri de Bornova Stadımızda görürüz” dedi.

Süper Lig’e çıkmalarında Bornova Stadı’nın büyük rol oynadığını hatırlatan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil de şöyle konuştu: “Bornova Stadı’nın seyirci ortamı müthiş. Şartlar uygun olursa biz de Süper Lig maçlarımızı da Bornova Stadı’nda oynamak istiyoruz. Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila ve ekibine bize gösterdikleri ilgi ve katkı nedeniyle çok teşekkür ediyoruz.”  
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.