Bornova Stadı’na engel kalmadı

Bornova Stadı’na engel kalmadı

İlk kez iki gün üst üste maç oynanan Stadın zemini yağışa rağmen kalitesini muhafaza etti.


İki gün üstüste Göztepe ve Altınordu’nun oynadıkları kritik maçlara ev sahipliği yapan Bornova Stadı’nda,  günlerdir etkili olan yağışa rağmen hiç bir sorun yaşanmadı. Zemininde hiç bir bozulma olmayan Stat, bu zorlu sınavdan başarıyla geçti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Pazar ve Pazartesi günü oynanan iki karşılaşmaya da Bornova Stadı’nın en iyi şekilde ev sahipliği yaptı” dedi.

Bornova Stadı, bu hafta önemli bir sınav verdi. Göztepe ve Altınordu olmak üzere İzmir’in en üst liglerde mücadele eden iki temsilcisinin maçlarını oynadığı Bornova Stadı’nda üstüste iki maç oynandı. Pazar günü Göztepe-Sivasspor, Pazar günü ise Altınordu- Boluspor mücadelelerine sahne olan Stadın zemini, günlerdir etkili olan yağışa rağmen kalitesini korudu.Kırmızı-lacivertli ekibin ekibin maçı sonrasındaki görüntü, Bornova Stadı’nın zemininin ne kadar sağlıklı ve bakımlı olduğunu gösterdi.

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir futbolunun daha iyi yerlere gelmesini arzuladıklarını ifade ederek, “Bu amaçla kentin ihtiyacını da düşünerek Stadımızın projesini profesyonel liglere ev sahipliği yapacak şekilde revize etmiştik. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İş sadece stat yapmakla bitmiyor. Özellikle kış aylarında zeminin futbol oynamaya elverişli halde tutulması çok önemli. Devre arasında zeminin belli alanlarını hibrit çim ile takviye etmiştik. Bu anlamda  ardarda oynanan iki maçın yağışa rağmen sorunsuz bir şekilde tamamlanması sevindirici” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.