Bornova'da İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

Bornova'da İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı

Bornova Belediyesi’nin vatandaşların istekleri doğrultusunda projesini hazırladığı İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli atıldı.

2018 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Pazaryeri’nde park, çocuk oyun alanı ve otoparkın da bulunacağını söyleyen Başkan Atila, “Bornovamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, maliyeti 1 milyon 821 bin lira olan Pazaryeri’nin Aralık 2018’de tamamlanacak şekilde planlandığını söyleyerek, “Ancak yüklenici firma 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne yetiştirme sözü verdi. Her zamankinden daha fazla barışa ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, pazaryerimizin açılışını da çok anlamlı bir günde yapmış olacağız” dedi.

İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temeli Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP Bornova İlçe Başkanı Nevzat Kavalar, İnönü Mahallesi Muhtarı Necla Yamanturp, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla atıldı. Yaklaşık 2 bin metrekare alanda projelendirilen 112 tezgahlı Pazaryeri’nin 100 metrekarelik bölümü idari bina olarak kullanılacak. Bu bölümde zabıta ve ölçü tartı odasının yanısıra tuvaletler, çay ocağı ve depo bulunacak. Pazaryeri’nin çevre düzenlemesi de bölgedeki vatandaşların istekleri doğrultusunda park alanı, çocuk oyun alanı ve otopark olacak şekilde planlandı.

 

 

En çok istediğimiz projeye kavuşuyoruz

 

 

756 Sokak’ta bulunan İnönü Mahallesi Pazaryeri’nin temel atma töreninde bir konuşan İnönü Mahallesi Muhtarı Necla Yamanturp, en çok eksikliğini duydukları pazaryerine kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Başta Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila olmak üzere emeği geçen herkese mahallelilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hedef Barış Günü’nde açmak

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, maliyeti 1 milyon 821 bin lira olan Pazaryeri’nin Aralık 2018’de tamamlanacak şekilde planlandığını söyleyerek, “Ancak yüklenici firma 1 Eylül Dünya Barış Günü’ne yetiştirme sözü verdi. Her zamankinden daha fazla barışa ihtiyacımızın olduğu şu günlerde, pazaryerimizin açılışını da çok anlamlı bir günde yapmış olacağız” dedi. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan Atatürk Mahallesi Pazaryeri’ni de Haziran Ayı’nda açmayı planladıklarını söyleyen Başkan Atila, “Yeşilova’nın pazaryeri sorununu da çözüyoruz. Bornova’nın pazaryeri konusundaki tüm eksiklerini bu dönem tamamlamış olacağız” diye konuştu. 4 yıldan toplam 229 milyon lira tutarında fiziki yatırım yaptıklarını da hatırlatan Başkan Olgun Atila, “Aynı sürede ilçemize 165 bin metrekare yeni yeşil alan
kazandırdık. Daha yaşanılabilir bir Bornova için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.