Bornova’da Şubat kardeşliği kutlandı

Bornova’da Şubat kardeşliği kutlandı

Bornova’da Şubat ayında doğan Çocuk Kulübü üyelerinin doğum günü hep birlikte kutlandı.

Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen doğum günü partisinde Sıcakkan Çocuk Tiyatrosu’nun “Kar Arkadaşım” isimli oyununu büyük bir heyecanla izleyen çocuklar doğum günü pastası kesip gönüllerince eğlendi.

Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü, Şubat ayında doğan çocukları onlara özel olarak düzenlenen doğum günü partisinde buluşturdu. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen doğum günü partisine Şubat ayında doğan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü üyeleri katıldı.

7-14 yaş arasındaki çocukların tiyatrodan sinemaya, spordan sanata çeşitli etkinliklerle eğlenceli ve kaliteli vakit geçirmeleri için kurulan Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü, doğum günü partisinde de çocuklar için herşeyi düşündü. Mickey Mouse ve palyaçolar eşliğinde eğlenip dans eden çocuklar, doğum günü pastasını hep birlikte kesmenin mutluluğunu yaşadı. Doğum günü partisine katılan çocuklara satranç takımı hediye edildi.

Çocuk Dünyası ve Çocuk Köyü gibi Türkiye’ye örnek olacak projeleri kısa süre içerisinde hayata geçireceklerini hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Olgun Atila, “Çocuk Kulübümüz aracılığıyla miniklerimizin keyifli zaman geçirmeleri için aynı zamanda eğitici de olan aktiviteler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.