Bornova'da yaz hobi kursları başlıyor

 Bornova'da yaz hobi kursları başlıyor

Bornova Belediyesi, 7'den 70'e herkesin yararlanabileceği yaz hobi kursları açıyor.

5-15 Haziran tarihleri arasında kayıtları devam edecek olan kurslar, 19 Haziran'da başlayacak. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm Bornovalıları kurslardan yararlanmaya çağırdıç Bornova Belediyesi vatandaşların yaz tatillerini değerlendirmesi amacıyla 5 ayrı merkezde 18 ayrı ücretsiz kurs açıyor. Bağlama, gitar, piyano, keman, yan flüt, klarnet, çocuk korosu, halk oyunları, bale, latin dansları, seramik, resim, satranç, el sanatları, takı tasarım, zumba, Türk Sanat Müziği, fotoğrafçılık kurslarına katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi Bornova Belediyesi'nin 0 232 999 29 29 numaralı telefonunu arayarak alabilecekler. Kurs kayıtları 5-15 Haziran tarihleri arasında yapılacak, dersler ise 19 Haziran'da başlayacak.
Vatandaşlar, Hobi ve Kurs Merkezi (Dahili 5803-5806), Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi (Dahili: 3300-3301), Naldöken Kültür Merkezi (Dahili: 3400-3404), Altındağ Kültür Merkezi (Dahili: 3906), Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Sosyal Tesisleri (Dahili: 4700) görevlileriyle görüşerek bu merkezlerde hangi kursların açıldığını öğrenebilecek.Kurs merkezlerinden kayıt alınacak tarihler aşağıdaki gibi belirlendi.
 

5-6 Haziran 2017: Piyano, keman, klarnet, yan flüt

7-10 Haziran 2017: Bağlama, gitar, çocuk korosu, latin dansları, halk oyunları, bale.
12-13-14-15 Haziran 2017: Satranç, zumba, resim, el sanatları, takı tasarım, seramik, TSM, fotoğrafçılık.
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, hem çocukarın hem de yetişkinlerin ilgi alanlarına göre çeşitli kurslar açtıklarını belirterek, "Bütün hemşehrilerimizi bu kurslara katılmaya devat ediyorum. Özellikle çocuklarımızın yaz tatillerini dolu dolu geçirmesi ve yeni şöyler öğrenmeleri çok önemli. Dersler kadar yaz aylarındaki hobi kurslarında eğlenerek öğrenilen müzik, dans, resim gibi kurslar çocuklarımızın yeteneklerinin ortaya çıkmasında etkili oluyor. Biz de belediye olarak bu yetenekleri ortaya çıkarmak ve geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.