Bostanlıspor'dan 2023'te 10 Türkiye şampiyonluğu

Bostanlıspor'dan 2023'te 10 Türkiye şampiyonluğu

2021 yılında Dünya Fair Play Büyük Ödülü, 2023 yılında da Dünya Fair Play Başarı Diploması ile ödüllendirilen Bostanlıspor, 2023 yılında 10 Türkiye Şampiyonluğu kazandı.

Dünya üçüncülüğü ve milli formayla da Avrupa 3.lüğünü İzmir’e getiren Bostanlıspor 2023 yılında Türkiye çapında kürsüden inmeyen İzmir Kulübü olarak alkışlandı.

busra-altun-mugla-yarisi-1-660.jpg

Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, 2024 yılında daha büyük başarılara imza atacaklarını belirtirken, 2023 yılında, 20’ye yakın branşta faaliyet gösterdiklerini sportif olarak katıldıkları 7 branşta büyük başarılara imza attıklarını belirtti.

bostanlispor-u14-oryantiring-urla-ocak-2023.jpg

Avni Erboy Bostanlıspor’un 2023 başarılarını şöyle sıraladı.

”10 Türkiye Şampiyonluğu, 9 Türkiye ikinciliği, 14 üçüncülük kazanan kulübümüz, Bu zaferleri oryantiring, yüzme, kick boks, muaythai branşlarında elde etti. Ege Bölgesi ve İzmir şampiyonluklarında da kürsüden inmeyen sporcularımız oldukça fazlaydı. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Masa Tenisi, Bisiklet, tenis branşlarında beklenenden daha iyi dereceler elde ederken, futbol, cimnastik, basketbol, aikido, halk oyunları, modern dans branşlarında da alt yapı çalışmalarına daha fazla ağırlık verdik. 2024 yılında yeni branşlarımızda kadınlarımız ve çocuklarımıza yönelik son dönemde popüler olan branşları birleştirerek yepyeni çalışmalara imza atacağız.2023 yılında başarılı olan tüm sporcularımızı, onları en iyi şekilde eğiten ve sporun güzelliklerini öğreten antrenörlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Yeni yılda da fair play olgusundan uzaklaşmadan daha güzel işlere imza atacağız.

gokmen-dunya-3-su.jpg

gmkmen-sampiyon-8-1-2023.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.