Bostanlıspor'un Masa Tenisi'nde hedefi Şampiyonluk...

Bostanlıspor'un Masa Tenisi'nde hedefi Şampiyonluk...

Karşıyaka'nın ilk masa tenisi takımını kuran Bostanlıspor'da

hedef önce İzmir, ardından Türkiye Şampiyonluğu. Bostanlıspor Masa Tenisi takımının haftada 3 gün çalışma yaptığını ifade eden Bostanlıspor Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, önlerindeki ilk hedefin İzmir Şampiyonasında ilk üçe girmek, şampiyonluk elde ederek Türkiye Şampiyonası'nda yarışma hakkını kazanmak olduğunu belirterek, şu açıklamayı yaptı:
"Masa Tenisi takımımızı kısa bir süre önce kurduk. Çok deneyimli ve son derece de çalışkan olan antrenör Mustafa Şaşmaz'ı başantrenörlüğe getirdik. Bostanlıspor Kulübü Gode Cengiz Spor Tesisleri içindeki masa tenisi salonumuzda çalışmalarımızı ciddi bir şekilde yapıyoruz. Olanaklarımız ölçüsünde iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Önümüze hedef koyduk. Önce İzmir Şampiyonasında başarılı olup, tecrübe kazanacağız. Ardından da Türkiye Şampiyonasına katılarak Karşıyaka ve İzmir'imizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." 

Bostanlıspor Masa Tenisi Başantrenörü Mustafa Şaşmaz, yetenekli öğrencilerle çalıştığını ve hedeflerinin Karşıyaka'ya şampiyonluk getirmek olduğunu belirtti. 
Şaşmaz, Karşıyakalı gençleri Bostanlıspor'da masa tenisi oynamaya davet ederek, "Artık okullardaki sınavlarda sporcu öğrencilere ek puanlar veriliyor. Masa Tenisi de bunlardan birisi. Hem spor yapın, hem de puanınızı arttırın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.