Bozdağ: ABD Gülen'i İade Etmezse...

Bozdağ: ABD Gülen'i İade Etmezse...

FETÖ'nün lider Fethullah Gülen'in iade edilmemesi durumunda ne olacağını açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamayla Fethullah Gülen'in iade edilmemesi durumunda Türkiye'nin alacağı tedbirler ve vereceği karşılıkları anlattı.

Bozdağ'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

ABD'den Gülen'in ifadesiyle ilgili henüz resmi bir yanıt yok. Avrupa ülkeleri de biliyor. Herkesin net olmasını beklemek bizim hakkımızdır.

ABD yetkililerine empati yapmalarını öneriyoruz. Obama'ya eşi ve çocuklarıyla tatil yaparken suikast girişiminde bulunulmuş olsa, Beyaz Saray bombalanmış olsa, halkın üzerine tank sürülmüş olsa, askeri helikopterlerle insanlara ateş açılsa bu eylemi gerçekleştiren teröristlerin başı Türkiye'de olsa. Türkiye iade etmek için biz bi düşünelim dese ABD halkı, yönetimi bundan memnun olur mu olmaz mı?

ABD, Gülen'i iade etmezse Türkiye'yi bir teröriste feda etmiş olacaktır.  İade etmek istemezse pek çok bahane uydurabilir. İade etmeme kararı siyasi bir karardır.  Gülen artık herhangi bir ülke için maşa olma ihtimalini kaybetmiştir. Çünkü millet FETÖ'cülerle aralarına mesafe koymuştur. 

Örgütün elebaşısı 'Kozmik Oda'dan alınan bilgileri kime aktarıyor? Örgüte ait 'istihbarat okullar zinciri' artık deşifre olmuştur.  

Gülen iade edilmezse Türkiye- ABD ilişkileri olumsuz etkiler. CIA, FETÖ'nün Türkiye'deki gücünü doğru aktarmıyor. 

Gülen'den sonra darbe girişimini yürüten Türkiye'deki 1 numara kim? Ağırlıklı değerlendirmeler var ama kesinliğe ulaşmış değil. Darbe girişimi olsaydı, Devlet Başkanı, Başbakan, Adalet Bakanı kim olacaktı, bilinmiyor.

26 BİN GÖZALTI VAR, İFADELER İÇİN TALİMAT YAYINLANDI

Şu anda 26 bin civarında gözaltı ve aranalar var. Nasıl ifade verilmeleri gerektiğiyle ilgili talimat vermiş. Geçenki konuşmalarından birinde yakalananlara gaz veriyor, çözülmemeleri için onları motive etmeye çalışıyor.  

Soruşturmalar kapsamında 16 bin kişii tutuklandı, 6 bin kişi gözaltında

"PKK VE DAEŞLE AYNI ZİHNİYET"

PKK, DAEŞ ile FETÖ'nün zihniyeti aynı. Gelin, zihinleri uyuşturan bu sapık anlaşın arkasından giderek prim vermeyin.

Bir yerde insanlara kod adı veriliyorsa orası gayrimeşru bir yerdir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.