"Bu Ülkenin Ayak Oyunlarına Gelmeyeceğini İspatlıyorsunuz"

"Bu Ülkenin Ayak Oyunlarına Gelmeyeceğini İspatlıyorsunuz"

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Karşıyaka Bahçelievler Öğretmen Evi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı Üyelerine seslenen AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, Cumhurbaşkanlığı sistemi süreciyle ilgili teşkilata uyarılarda bulunarak yapılması gerekenler konusunda vurgu yaptı.  Referanduma ilişkin Cumhurbaşkanlığı sisteminin parti üyeleri tarafından vatandaşların anlayacağı şekilde anlatılması gerektiğini söyleyen Mertoğlu ayrıca, özellikle son dönemlerde ülkemizin yaşadığı sorunlara karşı gösterilen birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerde parti yerel yönetimlerinin payının büyük olduğunu ifade etti.
Mertoğlu, toplantıda şu şekilde açıklamalarda bulundu: 
CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNİ VATANDAŞIMIZIN ANLAYACAĞI ŞEKİLDE ANLATMALIYIZ
“Siyasetin temeli mahallededir. Bizim de işimiz sandık bölgelerinde seçmenle aktif birebir iletişim kurmaktır. Sandık yönetim kurulu kurmak adına bir aydır çok yoğun çalışıyoruz. Bu hafta itibariyle yönetimsel eksiklerimizi tamamladık.  Her mahalle yönetim üyesine bir sandık zimmetleme kararı aldık. Bu noktada seçim işleri başkanım, teşkilat başkanım,  tüm yönetici arkadaşlarım aktif olarak koordineli bir şekilde çalışmalıyız. Önümüzde uzun bir süre de yok.  Yeter ki herkes elini taşın altına koysun. Birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. Herkes kendine ben bugün teşkilatım  için  ne yaptım sorusunu sorsun.  Bu noktada AK Parti’yi Karşıyaka’da iktidar yapmamız adına en ufak  kuşkum yok.  Referandum sürecini çok iyi anlatmamız gerekiyor. Şu anda muhalefetin referandum sürecini nasıl anlattığını görüyorsunuz. Bel altı vurmalar, yalan yanlış bilgi kirlilikleriyle Türkiye’yi kaotik ortama sürüklemeye çalışıyorlar.  Bu noktada daha özenli, duyarlı, vatandaşlarımızla iletişimimizde de ülkemize son derece yararlı olacak Cumhurbaşkanlığı sistemini vatandaşlarımızın anlayacağı “şekilde anlatmamız gerekmektedir.
BU ÜLKENİN AYAK OYUNLARINA GELMEYECEĞİNİ İSPATLIYORSUNUZ
“Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Aliağa ve Tire’de açılışlara katılarak çok önemli mesajlar verdiler. Türkiye’nin üzerinde çok ciddi oyunlar oynandığını yazılı ve görsel basından takip ediyoruz. Ülkemizde terör belasıyla uğraşırken, diğer yandan dış güçler ekonomi yönünden ülkemizi içeriye sızarak bizi yormak, yıpratmak ve kaos ortamına sokmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Ama AK kadrolar, AK Parti’ye gönül vermiş çok kıymetli dava arkadaşlarım, yani sizler hiçbir şekilde bu ülkenin ayak oyunlarına gelmeyeceğini ve 79 milyonun bir arada olacağını ispatlıyorsunuz. AK Parti’nin ülkemize yaptığı birçok hizmetler var. 15 yılda birçok alanda devrim niteliğinde hizmetler ürettik. Bunda sizlerin payı çok büyük. Yerel anlamda teşkilat olarak  sağlıklı kadrolar oluşturmasaydık, tam 11 seçimde üst üste galip gelemezdik. Bu yönden sizleri tebrik ediyorum. Gösterdiğiniz büyük çabayla Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız’ı bu davada yalnız bırakmıyorsunuz

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.