Bucalı Atakan Kesgin'e Beşiktaş resmen talip

Bucalı Atakan Kesgin'e Beşiktaş resmen talip

Beşiktaş, Bucaspor'un genç yıldızı Atakan Kesgin'e kancayı taktı. Siyah-beyazlılar 17 yaşındaki orta saha için 750 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bucaspor’un orta saha oyuncusu Atakan Kesgin, transferin gözde isimlerinden biri haline geldi. 17 yaşındaki futbolcuya Süper Lig şampiyonu Beşiktaş’ın resmen talip olduğu öğrenildi.

Beşiktaş’ın yanı sıra İspanya La Liga takımı Villarreal’in de Atakan için nabız yokladığı iddia edildi. Beşiktaş yönetiminin Bucaspor’la görüşmelere başladığı öğrenilirken sarı lacivertlilerin Atakan için 750 bin euro bonservis bedeli teklif ettiği ifade edildi.

Buca Futbol Akademisi’nde eğitim görüp henüz geçtiğimiz 4 Nisan’da profesyonel olan Atakan, 2’nci Lig’de sarı lacivertli formayı 2 kez giydi. Alt yaş gruplarında müthiş bir performans sergileyen genç futbolcu U15, U16 ve U17 milli takımlarda 40 kez görev aldı. Mali olarak sıkıntılı günler geçiren Bucaspor’un Atakan’ı kesin olarak satmayı planladığı kaydedildi.

Bucaspor’da Atakan’ın yanı sıra genç forvet oyuncusu Alpay Aldemir’e de Süper Lig’den bir çok takımın teklif getirdiği de ileri sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.