Bucalı vatandaşlardan dikkat çeken pankart: Buca'ya da bir Aydın Pehlivan gerek!

Bucalı vatandaşlardan dikkat çeken pankart: Buca'ya da bir Aydın Pehlivan gerek!

Buca'da vatandaşlar tarafından asılan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan pankartı dikkat çekti. "Buca'ya da bir Aydın Pehlivan gerek" ve "Buca da Menemen gibi olsun" sloganlarının yazılı olduğu pankart, vatandaşların ilgi odağı oldu.

MEDYA EGE - Buca'da, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin'i destekleyen vatandaşlar tarafından asılan pankart dikkat çekti. Menemen Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan adayı Aydın Pehlivan ile Öztekin'in fotoğraflarının yer aldığı pankartta "Buca'ya da bir Aydın Pehlivan gerek" ve "Buca da Menemen gibi olsun" sloganlarının yazılı olduğu görüldü.

Pankartı asan vatandaşlar, Pehlivan'ın görev süresince Menemen'e çağ atlattığını ifade ederek, "Başkan Pehlivan, canla başla çalışan bir belediye başkanı. Göreve geldiği günden itibaren kent estetiğinden tutun da eser belediyeciliğine kadar Menemen'de her alanda değişim yarattı. Projeleriyle ilçesini kalkındırarak Menemen'e hak ettiği hizmeti ve değeri verdi. Köy olarak görülen bir ilçeyi, modern bir kente dönüştürdü. Artık bizler de bu hizmetlere tanık olmak istiyoruz ve Buca'nın Aydın Pehlivanı olarak gördüğümüz Adnan Öztekin'e tam destek veriyoruz. Bu dönem tercihimiz hizmetten yana olacak" sözleriyle Pehlivan'a duydukları sevgiyi ve Öztekin'e verdikleri desteği dile getirdiler.

bucada-ilginc-menemen-pankarti-bucada-bir-mahalleye-vatandaslar-tarafindan-asilan-menemen-belediye-baskani-aydin-pehlivan-pankarti-dikkat-cekti-bucaya-da-bir-aydin-pehlivan-gerek-ve-buca-da-menemen-gibi-olsu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.