Bucaspor Akademi’ye can suyu

Bucaspor Akademi’ye can suyu

Zor günler geçiren Bucaspor ve Bucaspor Futbol Akademi’ye can suyu Başkan Piriştina’dan geldi.

Zor günler geçiren Bucaspor ve Bucaspor Futbol Akademi’ye can suyu Başkan Piriştina’dan geldi. Bucasporlu futbolcu ve personelin alacaklarının 125 bin liralık bölümünü ödeyen, Olduruk’taki antrenman sahalarının iyileştirilmesi için fizibilite çalışmasına devam eden Buca Belediyesi, Bucaspor Futbol Akademisi’ne de 30 bin liralık gıda ve 8 bin liralık mazot desteğinde bulundu.  

Bucaspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı süreci aşması için tüm imkanlarını seferber eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, futbolcular ve personelin alacağının 125 bin liralık bölümünü ödedi. Geçen hafta yapılan ödemenin ardından, Olduruk’taki antrenman sahalarının iyileştirilmesi için de etüt çalışmalarına başlayan Buca Belediyesi, Bucaspor Futbol Akademisi’ne de 30 bin liralık gıda ve 8 bin liralık mazot gönderdi.

Belediye ekipleri Bucaspor Olduruk Tesislerine zeytin, peynir, süt, ayran, yumurta, reçel ve kuru bakliyattan oluşan yaklaşık 3 ton gıda maddesini ve 400 kilo piliç etinin teslimatını gerçekleştirdi.

BUCASPOR HEPİMİZİN SORUMLULUĞU

Kulübün 17 Mart’ta yapılması planlanan Olağanüstü Kongresi’nden sonra belirlenecek yeni yönetimin daha iyisini yapacağına olan inancını yineleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Yeni yönetim belirlendikten sonra da imkanlarımız dahilinde kulübümüze desteğimizi sürdüreceğiz. Bucaspor hepimizin sorumluluğu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.