Buğa: "Çiğli'de beyaz liste ittifakı devam edecek"

Buğa: "Çiğli'de beyaz liste ittifakı devam edecek"

Çiği CHP'de kongrenin galibi olan "Beyaz Liste"nin kongre delege listesinde önemli söz sahibi olan Aziz Buğa, "Beyaz liste bloku kongrede parçalanacak" iddialarını reddetti.

Çiğli CHP Kongresi'nin ezici farkla kazanan Beyaz Liste'nin önemli isimlerinden olan ve kongrede belirlenen 28 il kongresi delegesinin 20'sini kendine yakın isimlerden yazdığı ifade edilen 7 Ocak tarihinde yapılacak il kongresindeki tavırlarını açıkladı. Buğa, il kongresinde ittifak yaptıkları ekiplerle ayrışacaklardı iddiasını reddederek, Beyaz Liste birlikteliğinin daha güçlü bir şekilde yola devam ettiğini ifade etti.

Ali Rıza Koçer ile sorun yok!

Beyaz Liste'nin diğer önemli ismi olan Ali Rıza Koçer ile ayrışacaklardı iddiasının Çiğli'de oluşturacak birlikteliği kabul edemeyen ve ilçenin gücünü kırmak isteyenlerin dedikodusu olduğunu dile getiren Aziz Buğa şunları söyledi;

"Beyaz liste içerisinde yer alan tüm unsurlar omuz omuza çalışmaya devam ediyor. İl Başkan adaylarının ortaya çıkmasının ardından arkadaşlarımız ile bir araya gelerek ortak aday üzerinde buluşacağız. Oyumuzda tek aday üzerinde toplanacaktır. Beyaz liste tek vücûd olarak hareket edecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.