Bugün başlıyor, günlerce sürecek!

Bugün başlıyor, günlerce sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminlerinde yayınladığı yağışlı hava dalgası İstanbul'u etkisi altına aldı.

İstanbul sabah saatlerinde yağmur bulutlarının altında karanlığa gömüldü, yer yer etkisini artıran sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Son hava durumu tahminlerine göre yağışlar bugünden itibaren Marmara ve Ege'yi ilerleyen günlerde ise tüm yurdu saracak.


Beklenen yağışlı hava dalgası günlerdir yurtta bazı bölgeleri yerel olarak etkiliyor. Meteoroloji’nin tahminlerine göre yağmur bugünden itibaren yurdun tümüne yayılacak. Meteoroloji bazı şehirler için kuvvetli yağış uyarısında bulundu…

İSTANBUL’U ETKİLEMEYE BAŞLADI

Yağmur yağışı sabah saatlerinden itibaren İstanbul’u etkilemeye başladı. Yer yer etkisini artıran yağışların önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar sürmesi bekleniyor.
 

SAĞANAK YAĞIŞLAR GELİYOR

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu, Zonguldak, Bartın, Artvin, Malatya ve Adıyaman çevreleri ile Bayburt’un doğu kesimlerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra İç Ege, Bilecik, Eskişehir, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.