Bülent Ersoy'dan sert tepki!

Bülent Ersoy'dan sert tepki!

Gazeteci Seyhan Erdağ hem Bülent Ersoy, hem de Onur Akay’la telefonda konuşarak olayı aydınlattı ve Diva Bülent Ersoy da Onur Akay’la ilgili basın açıklaması yaptı

Çok sayıda sanatçının ölüm haberini duyurduğu için 'Felaket Tellalı' lakabı ile üne kavuşan ses sanatçısı Onur Akay, geçtiğimiz günlerde canlı yayında "Ben Bülent Ersoy'u sevmeyen biri olsam, elimde sakallı fotoğrafı var onu da atardım" açıklamasını yapınca, Bülent Ersoy’dan "Felaketlerden felaket beğensin" yanıtını aldığı iddia edilmişti. Akay, kendisi hakkında tehdit içeren ifadeler kullandığı gerekçesiyle, sabah saatlerinde Diva Bülent Ersoy hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Daha sonra gazeteci Seyhan Erdağ hem Akay’la hem de Ersoy’la telefonla konuşarak olayı aydınlattı.

SEYHAN ERDAĞ ERSOY’LA AKAY’I BARIŞTIRACAK!
Bülent Ersoy’un kendisi ile ilgili bazı açıklamalarını Instagram adresinden paylaşan ünlü sanatçı Onur Akay, “Bülent Ersoy’un bana, "felaketlerden felaket beğen” dediği iddia edilmiş ve avukatım Sibel Sevinç Deveci de sabah suç duyurusunda bulunmuştu. Çıkan haberlerden sonra bugün değerli gazeteci Seyhan Erdağ, hem Bülent Hanım’la hem de benimle telefonla konuştu. Bülent Hanım, “Ben böyle bir tehdidi zamanında yapmadım ki şimdi yapayım. Yazın yazacak konu bulamıyorlar, ortalığı bulandırmak için yapay gündem oluşturmaya çalışıyorlar.” demiş. Bülent Hanım sinirlidir, dominanttır, haksızlık karşısında susmaz ama böyle tehditkâr bir şekilde konuşmaz demiştim ve çok üzülmüştüm. Kendisinden bunu duyunca çok mutlu oldum. Ayrıca Seyhan, sizi bir araya getireceğim dedi. Bende ustamın elini öper, özür dilerim artık.” ifadelerini kullandı.

BÜLENT ERSOY’DAN O HABERLERE TEPKİ
Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy için, bugün sabah saatlerinde bazı internet haber sitelerinde Onur Akay için "Felaketlerden felaket beğensin!" başlıklı haberler yayınlanmıştı. Bülent Ersoy'un ağzından yazılmış gibi yapılan haberlere, Diva'nın yanıtı gecikmedi.
Bülent Ersoy, kaynağı belirsiz, kendi ağzından konuşulmuş gibi kamuoyuna yansıtılan haberler için şu açıklamayı yaptı.
İşte Ersoy’un yaptığı açıklama:
26 Temmuz 2017 Çarşamba günü sabah saatlerinde bazı “internet haber sitelerinde, “Bülent Ersoy’dan Onur Akay’a sert tepki”, “Bülent Ersoy’dan yanıt gecikmedi, felaketlerden felaket beğensin” benzeri başlıklı haberlerde, ismim kullanılarak, sanki bana sorular sorulmuş, sanki  ben de cevap vermişim gibi hayali bir röportaj oluşturulmuş ve haber haline getirilmiştir.
Gündem oluşturmak için yapılan bu haberlerin, gerçek olmadığı ise; hiçbir büyük ya da küçük medya kuruluşunun isminin kaynak gösterilmemesinden, röportajı yapanın adının dahi olmamasından dolayı, gerçek dışı olduğu alenen ortadadır.
Ben kimseyle böyle bir röportaj yapmadım, zaten yapmış olsaydım; bu röportajı benimle yapan kişi ya da kişiler, gerek kendi adları gerekse çalıştıkları medya kuruluşlarının adlarını şerefle beyan ederler, “Bülent Ersoy bize konuştu!” derlerdi. Ama görüyoruz ki güya Bülent Ersoy’la konuşulmuş, güya
Bülent Ersoy da konuşmuş, ama ne röportajı yapanın adı, ne kurumu ortada yok, güya benim açıklamalarım ortada dolaşıyor!  Kendize gelin beyler!
Tekrar söylüyorum, söz konusu haber ya da röportajda adı geçen Onur Akay Bey adına, hiçbir gazeteci, televizyoncu, internet sitesi yetkilisi ya da yetkisizi ile hiçbir konuşma, açıklama ya da beyanda bulunmamışımdır.
İspatsız bu yazıları yazanları şimdi ispata davet ediyorum!
Bu haberi girenleri, tüm bu yazıları yazan ya da kullanan tüm portalları; ispatlayamadıkları takdirde kanun önünde ispata davet edeceğim.
BÜLENT ERSOY

DİVA AÇTIĞI DAVAYI ÇEKECEK Mİ?
Geçen sene Bülent Ersoy'un gençlik dönemine ait hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını, Facebook adresinden paylaşan Onur Akay, Ersoy'u yine çok kızdırmıştı. Bülent Ersoy Onur Akay'a 50 bin TL'lik tazminat davası açmışı ama Akay, Ersoy’un elini öperse Diva davasından vazgeçecek mi zaman gösterecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.