Bulgaristan’ da Foça Fırtınası

Bulgaristan’ da Foça Fırtınası

28-30 Nisan 2017 tarihinde Varna - Bulgaristan' da Wsf Dünya Shotokan Karate turnuvasına katılan sporcumuz Kaan YÜKSEL üç kategoride tatamiye çıktı.

T.EROL Fight Clup Aliağa Taner EROL ve Foça Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörleri Kudret YÜKSEL’ in desteğiyle hazırlanan Kaan YÜKSEL ilk yurt dışı turnuva deneyimi olmasına rağmen Wsf Dünya Shotokan Karate turnuvasından başarılı bir tablo ile döndü.

Foça Reha Midilli İlkokulu 2. sınıf öğrencisi 2009 doğumlu Kaan YÜKSEL Wsf Dünya Shotokan Karate turnuvasında 6-7 Years Male Indıvıdual Kata 3. olarak Bronz madalya, Shobu Ippon 6-7 Years Male +30 Kg 2. olarak Gümüş Madalya, WKF Kumite 6-7 Years Male +30 Kg 1. Altın Madalya alarak DÜNYA ŞAMPİYONU oldu.

Başarılı sporcumuzun babası ve aynı zamanda Antrenörü Kudret YÜKSEL , Bu süreçte Foça’ da Karate Sporu ve sporcumuzun manevi desteklerini esirgemeyen Foça Kaymakamı Sayın Ali ÇETİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yüksel AKAR, Sporcumuzun Sponsoru olan maddi ve manevi her türlü desteği veren Foça Belediyesi Başkanımız Sayın Gökhan DEMİRAĞ, Türkoğlu Prefabrik ve Çelik Yapı Sayın Murat TÜRKOĞLU, Bilge Kaligrafi Atölye Sayın Saim YEŞİLDAĞ’ a sporcum ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.