Bulgurca Meydanı Açılıyor

Bulgurca Meydanı Açılıyor

Menderes Belediyesi tarafından Bulgurca Mahallesi’ne kazandırılan Bulgurca Meydanı 5 Kasım Cumartesi günü açılıyor.

Menderes Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bulgurca Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile modern meydan ilçeye kazandırıldı. Bulgurca Meydanı 5 Kasım Cumartesi günü vatandaşların hizmetine açılacak.

Birçok projeyi içinde barındırıyor

5 bin 200 metrekare yapısal, 7 bin 500 metrekare yeşil toplam 12 bin 700 metrekare alandan oluşan Bulgurca Meydanı; muhtarlık binası, kadın dayanışma ve kurs merkezi, aile sağlığı merkezi, basketbol sahası, futbol sahası, çocuk oyun grubu, fitness aletleri ve mini amfi tiyatrodan oluşuyor. 

Renkli açılış

Cumartesi günü gerçekleşecek açılış töreni ise renkli görüntülere sahne olacak.  Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun başlama vuruşunu yapacağı futbol turnuvası ve hava atışını gerçekleştireceği basketbol turnuvası ile başlayacak etkinlik, yemek ikramının ardından açılış konuşmaları ile devam edecek. Gece, Kültür ve Turizm Bakanlığı İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun gerçekleştireceği konser ile son bulacak.

Hayalimizi gerçeğe dönüştürdük

Bulgurca Meydanı’nı kısa sürede ilçeye kazandırdıklarını ifade eden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes için hayallerimizi tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz. Bunlardan birisi de Bulgurca Meydanıydı. Bu meydanla birlikte Bulgurca Mahallemizin büyük bir eksiğini ortadan kaldırmış oluyoruz. İçerisinde birçok projeyi barındıran meydanımız Bulgurcalı kardeşlerime ve ilçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Herkes davetli

Coşkulu bir açılış için tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Başkan Soylu, “ 5 Kasım Cumartesi günü Bulgurca’da tarih yazılacak. Meydanımızın açılışını coşkuyla gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum, Gün boyu sürecek etkinliklere tüm halkımız davetlidir” diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.