Bunları evdeki bantlarla denemeyin!

Bunları evdeki bantlarla denemeyin!

Miami Swim Week, ilginç defileleri ve tasarımlarıyla şu sıralar oldukça gündemde. Geçtiğimiz günlerde bebeğini emzirerek podyuma çıkan Mara Martin'den sonra, şimdi de bantlardan tasarladığı mayolarla Joel Alvarez adından söz ettiriyor...

Geçtiğimiz hafta Miami’de başlayan ve dün sona eren Miami Swim Week’e bebeğini emzirerek podyumda yürüyen Mara Martin’den sonra, modellere bant yapıştırarak mayolar hazırlayan Joel Alvarez damgasını vurdu.


Black Tape Project yani siyah bant adlı markasıyla yüzme haftasına katılan moda tasarımcısı, bu işe aslında 2008 yılında başlamış. O dönem bir modelin vücuduna siyah elektrik bantları yapıştırarak bir fotoğraf çekimi yaptığını anlatan Alvarez’in aklına ‘Neden elektrik bandından tasarım yapmayayım’ fikri gelince hemen işe koyulmuş.

miami-swim-week5.jpg
Yaptığı tasarımlar öyle çok ilgi görmüş ki, önce Miami gece kulüplerinde, sonra İbiza, Fransa, Norveç ve Kanada’da satış yapmaya başlamış. İşinde asıl kırılma noktası ise, eski bir Porto Riko güzelinin fotoğraflarını çekip, çekimlerin videosunu internette paylaşmasıyla olmuş.


Video yayına girdiği an itibariyle 7 milyondan fazla izlenme, 50 binden fazla paylaşım almış. Şu an Instagram hesabında 271 bin takipçiye sahip olan Alvarez, Miami Swim Week’e de damgasını vurdu.

miami-swim-week6.jpg
Kendini bant sanatçısı olarak tanımlayan Joel, defile sonrası ise binlerce mesaj aldığını söyledi: “Dünyanın dört bir yanındaki müzik festivallerine ve kulüplere çağrılıyorum. İnanılmaz bir ilgi var. Bazen talebe yetişmekte zorlanıyoruz.”

Alvarez’in tasarımları 50 dolar yani yaklaşık 240 TL. Tabii bu bant ile yapılan tasarımlarla denize ya da havuza giriliyor mu orası tam bir muamma…
 

Kaynak: Sözcü

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.